Επίθεση με βιτριόλι: «Δεν είναι μαρτυρας, δεν εχει κληθεί ο άνθρωπος που της εδωσε το βιτριόλι”

Αμέσως μετά το έγκλημα, η κατηγορούμενη του έκανε 5 κλήσεις, αποκάλυψε ο Απόστολος Λύτρας

Οδικηγόρος της Ιωάννας ΠαλιοσπύρουΑπόστολος Λύτρας μίλησε στην τηλεόραση του Open για την κατάσταση που βιώνει η Ιωάννα, το δικαστήριο, ενώ παράλληλα ανέφερε ποια στοιχεία δείχνουν ότι η κατηγορούμενη είχε συνεργούς στην επίθεση με βιτριόλι.

«Είναι πρωτόγνωρη κατάσταση και για εμάς, έχουμε ταυτιστεί με την Ιωαννα. Ειναι ενα δικαστήριο διαφορετικό και για εμάς τους δικηγόρους. Η Ιωαννα ξαναπερνα δεύτερη φορά το συμβάν. Θα πρεπει να περιγράψει από την αρχή τι έζησε. Θελει να παρει απαντήσεις αλλά δεν θα τις πάρει», είπε ο κ. Λύτρας.
Σε σχέση με την κατηγορούμενη ο κ. Λύτρας τόνισε: «Η κατηγορουμενη εχει δικαιωμα να μην ερθει ποτε στο δικαστήριο. Δεν υποχρεούται να ερθει να καταθέσει. Θεωρώ ότι θα εμφανιστεί κάποια στιγμή να απολογηθεί. Η Ιωάννα θελει να είναι παρούσα σε όλες».

Σε σχέση με το άτομο που προμήθευσε την κατηγορούμενη με το βιτριόλι σχολίασε: «Δεν είναι μαρτυρας, δεν εχει κληθεί ο άνθρωπος που της εδωσε το βιτριόλι. Θα ζητήσουμε να τον καλέσουν. Είναι πολυ σημαντικός μάρτυρας. Αμέσως μετά το έγκλημα, η κατηγορούμενη του έκανε 5 κλήσεις».

«Μπορεί να είναι ένας από τους συνεργούς της», πρόσθεσε.

«Στο δικαστήριο στις 30 Σεπτεμβρίου η Ιωαννα θα καταθεσει», εξήγησε και κατέληξε: «Η δίκη ίσως αρχές Νοεμβρίου να τελειώσει».