Όλες τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση της Ιωάννας, που δέχτηκε επίθεση από βιτριόλι μας αποκάλυψε η εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα και ο δικηγόρος της, ο διακεκριμένος ποινικολόγος, Απόστολος Λύτρας.

Ο κύριος Λύτρας αποκάλυψε μια νέα πολύ σημαντική εξέλιξη στην υπόθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο. Η ανακρίτρια ζήτησε τα έγγραφα νοσηλείας από το νοσοκομείο και κάλεσε για κατάθεση την κυρία Καλλοφώνου- γιατρό της Ιωάννας, με αποτέλεσμα πλέον να μιλάμε για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Σύμφωνα με τον κ. Λύτρα, προκύπτει με σαφήνεια πως η κατηγορούμενη γνώριζε πολύ καλά ότι μπορεί να σκοτώσει την 34χρονη, κάτι που φαίνεται από την ποσότητα του καυστικού υγρού, που της έριξε, αλλά και από τα σοβαρά τραύματα που της προκάλεσε.

Η κυρία Καλλοφώνου, υποστήριξε πως ο κίνδυνος να πεθάνει η Ιωάννα και τις πρώτες μέρες της νοσηλείας της ήταν μεγάλος, ενώ θα μπορούσε επίσης να το είχε εισπνεύσει και να πεθάνει από τις αναθυμιάσεις.

Η Ιωάννα, όπως είπε ο κ. Λύτρας, δεν μπορεί να βγει στο φως του ήλιου, ενώ έχει πόνους ακόμα και στο τεχνητό φως του σπιτιού της και αναγκάζεται να ζει στο σκοτάδι. Επίσης, αντιμετωπίζει προβλήματα στην όραση και στην ακοή.

zinapost.gr

Προηγούμενο άρθροΤο «ντου» στον Βασιλάκη Καΐλα: Η σκηνή-έπος του Βέγγου που όσες φορές κι αν τη δεις, πάντα κλαις από τα γέλια
Επόμενο άρθροΚεφαλονιά: “Ο γηραιός πλάτανος του Αγιου”! (pics)