Επίθεση με βιτριόλι – Ιωάννα Παλιοσπύρου: Στο νοσοκομείο λύγισα πολλές φορές – Γυρνούσα το κεφάλι στην εικόνα μου

Για άλλη μια φορά η Ιωάννα Παλιοσπύρου συγκλονίζει. Αυτή τη φορά όχι με την εικόνα της αλλά με τα λόγια της που «τσακίζουν κόκκαλα». Το θύμα της επίθεσης με βιτριόλι στην Καλλιθέα δεν κρύβει ότι είδε για πρώτη φορά τα τραύματά της λίγο πριν βγεί από το νοσοκομείο.

«Το μεγαλύτερο ερωτηματικό ήταν το γιατί» τόνισε η Ιωάννα Παλιοσπύρου, μιλώντας στην τηλεόραση του Alpha και στην Κατερίνα Καινούργιου, λίγες μέρες μετά την παρουσία της στη δίκη για την επίθεση με βιτριόλι, εκεί όπου δεν εμφανίστηκε ποτέ η γυναίκα που της επιτέθηκε. «Απογοητεύτηκε και προσβλήθηκα» είπε αναφερόμενη στην απουσία της κατηγορούμενης, που δεν είχε το θάρρος να πάει στο δικαστήριο για να την αντικρίσει.

«Έλεγα στον εαυτό μου “δεν έχεις τίποτα να φοβάσαι. Είναι σαν να έχεις πεθάνει”» αποκάλυψε και δεν έκρυψε ότι στο νοσοκομείο λύγισε πολλές φορές.

«Η επίθεση έγινε σε εμένα, αλλά είχε αντίκτυπο στην οικογένεια, στους φίλους, στο εργασιακό μου περιβάλλον» σημείωσε η Ιωάννα Παλιοσπύρου, χαρακτηρίζοντας μονόδρομο το να πάει στο δικαστήριο και πως θα είναι εκεί σε κάθε συνεδρίαση. Κάτι που μάλλον δεν θα κάνει η 37χρονη που της έριξε το βιτριόλι στο πρόσωπο και το σώμα. Αλλά, όπως είπε, αν δεν εμφανιστεί η δράστις στο δικαστήριο, θα δείξει πως είναι αμετανόητη.

Πηγή: newsit.gr