Επίθεση με βιτριόλι: Προσαγωγή γυναίκας στη ΓΑΔΑ – Αναμένεται και η κατάθεση δεύτερης

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα στην Καλλιθέα. Η γυναίκα που καταθέτει στη ΓΑΔΑ θεωρείται βασική ύποπτη.

Λύθηκε το μυστήριο πίσω από την επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα; Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες τις τελευταίες ώρες στην υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Νωρίς το πρωί της Πέμπτης (11.06.2020) έγινε γνωστό ότι μια γυναίκα έχει προσαχθεί στη ΓΑΔΑ και δίνει κατάθεση για την υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι στην νεαρή γυναίκα στην Καλλιθέα.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως οι αστυνομικοί θεωρούν τη γυναίκα που δίνει κατάθεση στην υποδιεύθυνση της Ασφάλειας Αττικής ως τη βασική ύποπτη. Πρόκειται για 35χρονη γυναίκα, η οποία μέχρι στιγμής αρνείται κάθε εμπλοκή της στην υπόθεση.

βιτριόλι

Οι αστυνομικοί έφτασαν στην αποκάλυψη της ταυτότητάς της μέσα από τις κάμερες ασφαλείας που την “έπιασαν” σε καρτοτηλέφωνο στο κέντρο της Αθήνας αλλά και μέσα από τις αναλύσεις που έγιναν στην τηλεκάρτα και τα σημεία όπου τη χρησιμοποίησε.

Μέσα στην ημέρα αναμένεται να δώσει κατάθεση και μια δεύτερη γυναίκα, η οποία, όπως θεωρούν οι αστυνομικοί, έχει παίξει κάποιο ρόλο στην υπόθεση.

Οι εξελίξεις των τελευταίων ωρών στην υπόθεση “βιτριόλι”

Αργά το βράδυ της Τετάρτης (10.06.2020), όπως σας ενημέρωσε το newsit.gr, προέκυψε η πληροφορία πως οι αστυνομικές αρχές είχαν φτάσει στα ίχνη μιας γυναίκας, τα ίχνη της οποίας είχαν χαθεί τις τελευταίες μέρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr η γυναίκα είναι από το περιβάλλον της Ιωάννας και σε αυτήν κατέληξαν οι αστυνομικοί τα τελευταία 24ωρα.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ

Πηγή: newsit.gr