Επίθεση με βιτριόλι: Τρία «καυτά» ερωτήματα – Αποκαλύψεις του Live News

Μια μαρτυρία δίνει διαφορετική τροπή για την φρικιαστική επίθεση με βιτριόλι που σημειώθηκε στην Καλλιθέα. Τι “βλέπουν” οι Αρχές. Μάχη δίνουν οι γιατροί για να σώσουν το μάτι της άτυχης γυναίκας.

Μια ζωή καταστράφηκε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Μια νέα γυναίκα, 34 ετών, δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι χθες, Τετάρτη 20.05.2020, στην Καλλιθέα και οι Αρχές προσπαθούν να ξετυλίξουν το κουβάρι της υπόθεσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, οι έρευνες έχουν επικεντρωθεί στο κινητό τηλέφωνο και τον λογαριασμό του Facebook της 34χρονης. Οι αστυνομικοί θα επικεντρωθούν στις φωτογραφίες του κινητού, το οποίο είναι πιο “προσωπικό” από ό, τι ένα προφίλ στα social media.

Στόχος φυσικά να βρεθεί το στενό περιβάλλον της άτυχης γυναίκας ενώ οι Αρχές θα προσπαθήσουν με άρση τηλεφωνικού απορρήτου να διαπιστώσουν  αν τυχόν υπήρξαν απειλές τις οποίες ίσως να μην είχε αξιολογήσει η γυναίκα…

Εν τω μεταξύ, στην εκπομπή Live News, με τον Νίκο Ευαγγελάτο, στο Mega, μίλησε το απόγευμα της Πέμπτης, 21.05.2020, ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, δημοσιογράφος της εφημερίδας «Το Βήμα» αναφορικά με την επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη.

Τα τρία ερωτήματα

«Υπάρχουν ερωτήματα που πρέπει να απαντήσει η ΕΛ.ΑΣ.» τόνισε, με τα κυριότερα να είναι τρία:

Ερώτημα πρώτο: Γιατί έγινε στο γραφείο της η επίθεση όπου η κοπέλα εμφανιζόταν σταθερές ώρες, και όχι στο σπίτι της ή κάπου αλλού; Τα γραφεία της εταιρίας άνοιξαν στις 18 Μαΐου.

Ερώτημα δεύτερο: Γιατί το έκαναν με κόσμο και όχι σε κάποιο απόμερο μέρος;

Ερώτημα τρίτο: Ποιες ήταν οι κινήσεις της γυναίκας που φέρεται να έκανε την επίθεση με το βιτριόλι; Πώς μπήκε και πώς διέφυγε; Υπάρχει μάρτυρας που λέει ότι μια μαυροφορεμένη γυναίκα βγήκε και ρώτησε προς τα πού κατευθύνθηκε η γυναίκα που δέχτηκε την επίθεση. Επίσης δεν έχει βρεθεί το δοχείο με το καυστικό υγρό. Δεν το άφησε πίσω της…

«Θεωρούν ότι σχετίζεται με τον χώρο το συγκεκριμένο η γυναίκα αυτή. Γιατί φαίνεται πως ήξερε πώς να κινηθεί. Το είχε σκεφτεί όλο αυτό. Οι αστυνομικοί έχουν πληροφορηθεί και για κάποιες προστριβές της 34χρονης πριν χρόνια και ψάχνουν να δουν από μαρτυρίες από το προσωπικό της περιβάλλον τι έχει συμβεί», κατέληξε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος.

Δείτε το βίντεο με τα ερωτήματα για την επίθεση με βιτριόλι

Μάχη των γιατρών να σώσουν το μάτι της άτυχης 34χρονης

Η νεαρή γυναίκα μεταφέρθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στο Θριάσιο νοσοκομείο, στη μονάδα αυξημένης φροντίδας στο κέντρο εγκαυμάτων, όπου παραλήφθηκε αμέσως από γιατρούς οφθαλμιάτρους, καθώς πρώτο μέλημα είναι να σωθεί το αριστερό μάτι της 34χρονης.

Σύμφωνα με τους γιατρούς, οι επόμενες 48 ώρες είναι κρίσιμες και περιμένουν να δουν την εξέλιξη της θεραπείας στην οποία έχει υποβληθεί η νεαρή γυναίκα.

Παράλληλα, οι γιατροί του νοσοκομείου φροντίζουν και τα υπόλοιπα εγκαύματα της 34χρονης, τα οποία χαρακτηρίζονται σοβαρά και βαθιά.

Η άτυχη γυναίκα φέρει εγκαύματα στο πρόσωπο, τον λαιμό και τον ώμο. Από την πρώτη στιγμή βρίσκονται δίπλα της η μητέρα και ο αδερφός της.

Πηγή: Live News.