Επίθεση στο Ηράκλειο με καυστικό υγρό: Απειλές καταγγέλλει η 38χρονη – «Ναι το έκανα, με απειλούσαν ότι θα με σκοτώσουν»

Επίθεση στο Ηράκλειο: Σε αποκαλύψεις που «καίνε» τόσο το ίδιο το θύμα όσο και τα μέλη της οικογένειάς του προχώρησε μιλώντας σε πρωινή εκπομπή η 38χρονη γυναίκα.

«Είμαι τρομοκρατημένη» είπε μιλώντας σε δημοσιογράφο της εκπομπής «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση».

Όπως η ίδια είπε, έφυγε από το ξενοδοχείο, στο οποίο τις τελευταίες 40 ημέρες είχε βρεθεί τέσσερις φορές με τον εν διαστάσει σύζυγό της.

Όπως η ίδια αποκάλυψε θόλωσε και προχώρησε στην καταδικαστέα ενέργεια. «Με απειλούσε ότι αν κάνω σχέση με άλλον άνδρα θα βάλει να με σκοτώσουν.» είπε η ίδια.

Μάλιστα η 38χρονη γυναίκα ισχυρίστηκε ότι έχει καταθέσει μήνυση σε βάρος του αδερφού του θύματος για ενδοοικογενειακή βία, καθώς όπως η ίδια λέει το περιβάλλον του θύματος, ο οποίος είχε μπει στην φυλακή για αδικήματα, την ξυλοφόρτωνε συχνά.

Τέλος, επεσήμανε ότι σύντομα θα εμφανιστεί στις Αρχές παρουσία του δικηγόρου της.

Επίθεση στο Ηράκλειο: Το χρονικό του επεισοδίου με το καυστικό υγρό

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα neakriti.gr, στο δωμάτιο βρέθηκε ένα γυάλινο μπουκαλάκι χωρητικότητας 200 ml το οποίο περιείχε το καυστικό υγρό το οποίο εξετάζεται στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια για να διευκρινιστεί το είδος του με πληροφορίες να λένε πως πρόκειται για ένα μείγμα νιτρικού οξέος και βιτριολιού.

Μάλιστα αναφέρεται επίσης πως το υγρό προκάλεσε ζημιές και στο δωμάτιο καθώς σε αρκετά σημεία φέρει κάψιματα όπως στο κρεβάτι, στα μαξιλάρια, σε έπιπλα, στο χαλί κτλ.

Πηγή: eleftherostypos.gr