Επίθεση στο Μετρό: Θέμα χρόνου η ταυτοποίηση των δραστών – Που επικεντρώνονται οι έρευνες

Οργή και αποτροπιασμός για τους δυο νταήδες που ξυλοκόπησαν άγρια σταθμάρχη του Μετρό γιατί… τόλμησε να τους ζητήσει να βάλουν μάσκες και κατεβάσουν τα πόδια τους από τα καθίσματα. Δεν αποκλείεται να πρόκειται για χούλιγκαν. Θα «μιλήσουν» οι κάμερες και τα αποτυπώματα.

Από μόνη της η είδηση πως ένας σταθμάρχης του Μετρό δέχτηκε επίθεση από δυο νεαρούς στην Ομόνοια γιατί τους ζήτησε να φορέσουν μάσκα (όπως υποχρεούνται) και να μην πατάνε τα καθίσματα, προκάλεσε αποτροπιασμό.

Όταν ήρθε στη δημοσιότητα και το βίντεο σοκ από τη στιγμή που οι δυο νταήδες χτυπούν με μανία και μίσος τον σταθμάρχη του Μετρό στην Ομόνοια, ενώ εκείνος έχει πέσει κάτω και δεν μπορεί να αμυνθεί, προκάλεσε οργή.

Οι δυο δράστες φρόντισαν να εξαφανιστούν αμέσως μετά την επίθεση στον σταθμάρχη. Δεν είχαν σκεφτεί βέβαια ότι στο Μετρό υπάρχουν κάμερες ασφαλείας, που έχουν καταγράψει τα πάντα και κυρίως τα πρόσωπά τους… καθαρά, χωρίς μάσκα ή οτιδήποτε άλλο που θα έκρυβε τα χαρακτηριστικά τους.

Χούλιγκαν οι νταήδες του Μετρό;

Οι έρευνες έχουν ξεκινήσει από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η επίθεση και σύμφωνα με αστυνομικές πηγές είναι σε πολύ καλό δρόμο για να βρεθούν και να συλληφθούν οι αρνητές της μάσκας που ξυλοκόπησαν τον σταθμάρχη του Μετρό στην Ομόνοια.

Πέρα από το γεγονός πως οι αστυνομικοί έχουν στα χέρια τους τα πρόσωπα των δυο δραστών, υπάρχουν κι άλλα στοιχεία που τους οδηγούν σε συγκεκριμένα συμπεράσματα για το που πρέπει να στραφεί η έρευνα.

Οι δυο νταήδες έχουν τον ίδιο σωματότυπο και την ημέρα της επίθεσης φορούσαν τα ίδια μπουφάν, με ίδια διακριτικά. Το γεγονός αυτό κάνει τους αστυνομικούς να ερευνούν και το ενδεχόμενο οι δράστες να ανήκουν σε συγκεκριμένη ομάδα και δεν αποκλείεται να είχε χούλιγκαν!

μετρό

Οι έρευνες στρέφονται στη δυτική Αττική (σ.σ. όλα ξεκίνησαν όταν το Μετρό ξεκίνησε από την Ανθούπολη προς την Ομόνοια) και ιδιαίτερα στο Περιστέρι.

Πέρα από την πλήρη εικόνα των δυο δραστών που δίνουν στους αστυνομικούς οι κάμερες ασφαλείας, οι υπεύθυνοι του Μετρό έχουν ήδη υποδείξει τις θέσεις όπου κάθονταν οι δράστες και η σήμανση έχει πάρει αποτυπώματα.

Γι’ αυτό και θεωρείται θέμα ημερών η ταυτοποίηση των νταήδων που έδειραν ανελέητα και έστειλαν στο νοσοκομείο έναν άνθρωπο που απλά έκανε τη δουλειά του.

Δείτε το video ντοκουμέντο από την επίθεση – ΠΡΟΣΟΧΗ! ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΕΣ εδώ

Πηγή: newsit.gr