Έρανος αγάπης του σωματείου ΛΕΣΧΗ ΑΕΡΟΨΥΚΤΩΝ VW ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ, με πρωτοβουλία του μέλους μας Γεωργίου Μπακατσιά, προς το Παράρτημα Προστασίας Παιδιού Αττικής «Η ΜΗΤΕΡΑ»

Το Δ.Σ. της Λέσχης Αερόψυκτων Volkswagen Κεφαλονιάς Λ.Α.Κ., σε συνεργασία με το μέλος μας στην Αθήνα Γεώργιο Μπακατσιά, τον δημιουργό της κίνησης αγάπης προς τα απροστάτευτα μωράκια, εκφράζει θερμές ευχαριστίες προς τα μέλη και ανώνυμους συνανθρώπους μας, για την άμεση ανταπόκριση στην πρόσκλησή μας να ενισχυθεί το Παράρτημα προστασίας παιδιού «Η ΜΗΤΕΡΑ», με είδη απαραίτητα, ώστε να καλυφθούν βασικές ανάγκες παιδιών μέχρι 5 ετών.
Στις 29/12/18 οργανώθηκε η Χριστουγεννιάτικη βόλτα μας στην Κεφαλονιά με αίσθημα αλληλεγγύης. Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης του νησιού βοήθησαν να προβληθεί η προσπάθεια. Η ευαισθησία όλων στο κάλεσμα αγάπης ήταν συγκινητική και δυναμική. Την αποστολή των ειδών που συγκεντρώθηκαν, ανέλαβε η μεταφορική εταιρεία ΛΥΚΟΥΔΗΣ, στις 07/01/19 και την ευχαριστούμε.
Στις 13/01/19, φίλοι και οδηγοί Σκαραβαίων της Αθήνας συγκεντρώθηκαν και έδωσαν νόημα αλληλεγγύης στη βόλτα τους, καθώς την αφιέρωσαν στο Παράρτημα Προστασίας Παιδιού «Η ΜΗΤΕΡΑ». Τα πράγματα παραδόθηκαν στις 18/01/19, 12:00, από ομάδα μελών και φίλων της Λέσχης μας.
Ευχόμαστε να μπορεί ο καθένας να συνεισφέρει και να βοηθά όπου υπάρχει ανάγκη, ώστε να βελτιωθούν οι συνθήκες ζωής ευπαθών ομάδων που η ζωή δεν έχει δείξει το χαμογελαστό της πρόσωπο. Το σωματείο μας σε τέτοιου είδους πρωτοβουλίες, θα είναι πάντα ανοικτό να προσφέρει όπου υπάρχει ανάγκη.

Ευτυχισμένο το 2019

Εκ του Δ.Σ. της Λ.Α.Κ.