Εργοδότες παράδειγμα ανθρωπιάς: Γνωστή αλυσίδα πλήρωσε άδεια που ήταν άνευ αποδοχών για να στηρίξει την υπάλληλό της

Γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ συγκινεί με την ανθρωπιά της.

Σύμφωνα με όσα καταγράφει το TheNewspaper.gr, η διοίκηση της εταιρείας ΜΕΤΡΟ – My market επέδειξε άμεσα αντανακλαστικά και φιλότιμο όταν μία γυναίκα – υπάλληλος στο υποκατάστημα του Βόλου,

έπρεπε να εγκαταλείψει το πόστο της για μεγάλο χρονικό διάστημα για να βρεθεί δίπλα στον σύζυγό της, ο οποίος υπέστη στη Σκιάθο ηλεκτροπληξία.

Σύμφωνα με όσα δηλώνει η Γαρυφαλιά Ριζάκη στο TheNewspaper.gr «Τον Ιανουάριο του 2024 εν ώρα εργασίας ο σύζυγος μου υπέστη ηλεκτροπληξία και μεταφέρθηκε με αεροδιακομιδή από την Σκιάθο στην Αθήνα λόγω σοβαρών εγκαυμάτων.

Θα έπρεπε λοιπόν να απουσιάσω από την εργασία μου όπου εργάζομαι τα τελευταία 20 χρόνια και χωρίς να γνωρίζω το τι θα με επιφυλάσσει το μέλλον.

Όταν αντιλήφθηκα ότι δεν υπάρχει συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα για τη κατάσταση του άντρα μου, επικοινώνησα με την διευθύντρια του καταστήματος όπου γνώριζε την κατάσταση και την ενημέρωσα πως αρχικά θα εξαντλήσω την ετήσια άδεια όπου με αναλογεί και στην συνέχεια θα πάρω άδεια άνευ αποδοχών διότι έπρεπε να μείνω δίπλα στον άντρα μου.

Η απάντηση της αποστομωτική/ανθρώπινη «φύγε και άστα όλα σε εμάς. ότι χρειαστείς να με πάρεις τηλεφωνο, είμαστε όλοι δίπλα σου».

συνέχεια στο enimerotiko.gr