Εριφύλη Κρικέλλη: Από τις αρχές Φεβρουαρίου θα προσφέρει ως γιατρός του ΕΣΥ στην Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Κεφαλληνίας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΥΣΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΙΑΤΡΕΙΟΥ
Οι αλλαγές που συντελούνται στις ζωές των ανθρώπων αποσκοπούν ενίοτε στο καλό.. στο καλύτερο.. ή και σε πολλές των περιπτώσεων στο πηγαία επιθυμητό και ηθικά αναγκαίο.
Θα σταθώ με πάσα ειλικρίνεια στο τελευταίο ανακοινώνοντας σας, πως αποφάσισα να ολοκληρώσω τη θητεία μου ως παιδίατρος στο ιδιωτικό μου ιατρείο. Η απόφαση αυτή πάρθηκε συνειδητά λόγω των δύσκολων και αντίξοων ημερών της πανδημίας που συνεχίζουμε να διανύουμε όλοι και συνάμα με απεριόριστο σεβασμό προς τον άνθρωπο και την επιστήμη. Ως εκ τούτου, θεωρώ, πως η θέση μου ως παιδίατρος πρέπει να είναι στην πρώτη γραμμή των ιατρικών εξελίξεων προσφέροντας τα μέγιστα στο νοσοκομείο του Αργοστολίου.
Η επαγγελματική μου θέση, συνεπώς, θα αλλάξει, ωστόσο η ιατρική μου ιδιότητα και ο χαρακτήρας μου δε θα αλλάξουν ποτέ. Επιτρέψτε μου, να σας ομολογήσω, ότι από την παιδική μου ηλικία γνώριζα καλά, πως ήθελα να γίνω γιατρός. Στη συνέχεια, στο πανεπιστήμιο, η σκέψη αυτή ωρίμασε και μετουσιώθηκε σε πράξη. Δε θα ξεχάσω ποτέ τα συναισθήματα που ένιωσα-ως ασκούμενη τότε ιατρός-στα νοσοκομεία της Αθήνας και αργότερα ως ειδικευόμενη στα νοσοκομεία της Πάτρας και της Γερμανίας. Η εντατική και άμεση ιατρική φροντίδα, καθώς επίσης και η ομαδική δουλειά, είναι στοιχεία της νοσοκομειακής περίθαλψης, τα οποία ταιριάζουν στον «ιατρικό» μου χαρακτήρα. Επίσης η έως τώρα γνώση μου και η εμπειρία μου έχουν έναν κοινό παρονομαστή: ότι παραμένω γιατρός, η οποία επιθυμεί να είναι διαρκώς χρήσιμη και ωφέλιμη με γνώμονα τη διασφάλιση της υγείας των ανθρώπων.
Από τις αρχές Φεβρουαρίου το ιατρείο μου θα παύσει να λειτουργεί, ωστόσο η προσφορά μου θα συνεχιστεί ως ιατρός του ΕΣΥ στην Παιδιατρική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Κεφαλληνίας.
Σας ευχαριστώ από καρδιάς για τις θερμότατες ευχές σας, τις οποίες ήδη μου έχετε εκφράσει (παιδιά και γονείς) και σας εύχομαι ολόψυχα Υγεία για τη νέα χρονιά.
Από το fb της Erifili Krikelli