«Έσπασε» ρεκόρ από likes: Η Όλγα Κεφαλογιάννη δείχνει για πρώτη φορά τα δίδυμα παιδιά της, είναι ήδη 2 ετών

Η Όλγα Κεφαλογιάννη μοιράστηκε, για πρώτη φορά, μία φωτογραφία με τα δίδυμα παιδιά της, τα οποία έχει αποκτήσει με τον Μίνωα Μάτσα και είναι ήδη δύο χρόνων.

Τόσο η υπουργός Τουρισμού, όσο και ο συνθέτης επιθυμούν να κρατούν την οικογένειά τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά αυτή τη φορά, η όμορφη μανούλα έκανε μια εξαίρεση και έδειξε πόσο έχουν μεγαλώσει τα δίδυμα παιδιά της.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη βόλτα με τα δίδυμα παιδιά της

Ειδικότερα, πέρασαν μια όμορφη Κυριακή και απαθανάτισε το αγοράκι και το κοριτσάκι της να περπατούν, συνοδεύοντας τη φωτογραφία με τη λιτή λεζάντα «Κυριακή».

Η πρώτη φωτογραφία των διδύμων της Όλγας Κεφαλογιάννη

Όλγα Κεφαλογιάννη δίδυμα παιδιά

Όπως έχει υπογραμμίσει η Όλγα Κεφαλογιάννη, στο παρελθόν, για τη μητρότητα «προσπαθώ πάντα να έχω το πρόγραμμα μου έτσι ώστε να έχω πάντα αρκετό χρόνο και για τα μωρά. Ειδικά τις Κυριακές τις έχω αφιερωμένες εκεί. Πολλές φορές μπορεί να με καλέσουν κάπου και τους παρακαλώ να με καταλάβουν. Την Κυριακή θέλω να περνάω όλη την μέρα με τα παιδιά και τον Μίνω. Νομίζω ότι για κάθε γυναίκα η μητρότητα είναι μια τομή στη ζωή της. Το ίδιο είναι και για μένα. Πραγματικά θα έλεγα ότι είναι η ζωή μου πριν και μετά. Άλλες προτεραιότητες, άλλη ματιά στα πράγματα και άλλο κέφι. Νομίζω δηλαδή πως μου έχει ανανεώσει πάρα πολύ τη διάθεση να είμαι δημιουργική, να κάνω πράγματα και κυρίως να θέλω να είμαι πρόθυμη για τα παιδιά μου. Θέλω, όταν μεγαλώσουν και μπορούν να καταλάβουν και τι κάνω και τι προσπαθώ, ιδανικά να λειτουργήσω και ως πρότυπο.

Είναι πολύ σημαντικό να μοιράζεσαι τη ζωή σου με έναν άνθρωπο με τον οποίο μπορείς και συ να αισθάνεσαι ότι αφήνεσαι, είσαι ελεύθερη και υπάρχει πολύ μεγάλη ειλικρίνεια και αλήθεια. Και βεβαίως πολύ μεγάλη εκτίμηση, σεβασμός και αγάπη. Αυτά είναι τα δεδομένα που πρέπει να υπάρχουν για να λειτουργεί καλά μια σχέση».

πηγή: enimerotiko.gr