Espresso: Δυο call girls κόλλησαν κορωνοϊό και έσπειραν τον τρόμο

Τον τρόμο έχουν σπείρει δύο call girls που δουλεύουν για λογαριασμό σάιτ που προσφέρει πληρωμένο σεξ ακόμη και εν μέσω της πανδημίας! Όπως αποκαλύπτει σήμερα η «Espresso», δύο «πεταλούδες της νύχτας» κόλλησαν τον κορωνοϊό (από πελάτες άραγε;), αλλά συνέχιζαν τα ροζ ραντεβού τους, βάζοντας σε κίνδυνο την υγεία των αντρών που πλήρωναν αδρά για στιγμές ακόρεστου σεξ.

Σύμφωνα με εξακριβωμένες πληροφορίες που έφτασαν στα γραφεία της εφημερίδας, πριν από μερικές ημέρες οι δύο καλλονές παρουσίασαν συμπτώματα της νόσου Covid-19 και αμέσως ενημέρωσαν τον «εγκέφαλο» της άκρως επικερδούς «επιχείρησης» που λειτουργεί διαδικτυακά, ζητώντας του να κάνουν προσωρινή «παύση εργασιών»!

Εμφανώς ανήσυχες για την κατάσταση της υγείας τους, θέλησαν αφενός να κάνουν το διαγνωστικό τεστ για τον κορωνοϊό και αφετέρου να μπουν στην απαραίτητη καραντίνα για τουλάχιστον δύο εβδομάδες. Έκπληκτες, όμως, συνάντησαν την αρνητική (!) αντίδραση του ανθρώπου που κινεί τα νήματα, ο οποίος απαίτησε και από τις δύο να παραμείνουν «ενεργές», συνεχίζοντας τις επισκέψεις στα σπίτια των πελατών τους (τα ροζ ξενοδοχεία είναι κλειστά όλη αυτή την περίοδο λόγω των μέτρων), μια και το μόνο που τον ενδιέφερε ήταν να ρέει το χρήμα στην «επιχείρησή» του.

Ποντάροντας στο γεγονός ότι αρκετοί Αθηναίοι (ανάμεσά τους και επιχειρηματίες) που ήταν κλεισμένοι στα σπίτια τους ρίσκαραν ακόμη και την υγεία τους προκειμένου να γευτούν τους καρπούς του πληρωμένου σεξ, τις πίεσε να συνεχίσουν και εκείνες, υπό το καθεστώς φόβου, ξάπλωναν (μαζί με τον ιό, όπως αποδείχτηκε αργότερα) στα κρεβάτια των πελατών.

Εν μέσω καραντίνας η ιστοσελίδα με τις ροζ αγγελίες έκανε χρυσές δουλειές και το ένα ραντεβού διαδεχόταν το άλλο! Παρά την αδιαφορία που έδειξε το «big boss» για τα συμπτώματα που εμφάνισαν, οι δύο κοπέλες αποφάσισαν να αγνοήσουν τις εντολές του και να κάνουν το τεστ προκειμένου να δουν αν τελικά έχουν προσβληθεί από τον Covid- 19. Τα αποτελέσματα που ήρθαν λίγες ημέρες αργότερα -και ενώ συνέχιζαν να συνευρίσκονται ερωτικά με πελάτες!- έδειξαν πως και οι δύο ήταν θετικές στη νόσο!

Η είδηση αυτή, ωστόσο, δεν συγκίνησε το αχόρταγο για χρήμα αφεντικό, που έβαλε μεν τα δύο κορίτσια στον «πάγκο», αλλά συνέχισε κανονικά την επιχειρηματική του δραστηριότητα χωρίς καν να ενημερώσει τους πελάτες για όσα είχαν προκύψει. Κι αυτό προφανώς γιατί φοβήθηκε τυχόν καταγγελίες.

Άλλωστε είναι κοινό μυστικό στον κόσμο του αγοραίου έρωτα στην πρωτεύουσα πως πολλές ιστοσελίδες που παρέχουν ροζ υπηρεσίες συνεχίζουν ακάθεκτες το… έργο τους, την ώρα που οι οίκοι ανοχής και τα στούντιο έβαλαν λουκέτο από τη πρώτη ημέρα των μέτρων για την προστασία απέναντι στον φονικό ιό. Πλέον ο κίνδυνος διασποράς είναι μεγάλος, γιατί κανείς δεν ξέρει πόσοι από τους πελάτες έχουν «τσιμπήσει» από τα δύο κορίτσια τον νέο κορωνοϊό

Espresso

Πηγή: aftodioikisi.gr