Εθελοντικές ομάδες Προστασίας Περιβάλλοντος Πυλάρου και Ερίσου: Στέλνουν δύο παλέτες προϊόντων στους σεισμόπληκτους του Δήμου Τυρνάβου

Οι Εθελοντικές ομάδες Προστασίας Περιβάλλοντος Πυλάρου και Ερίσου Κεφαλλονιάς, μετά τη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους του Δήμου Τυρνάβου, συσκεύασαν και θα αποστείλουν άμεσα δύο παλέτες προϊόντων. Τα προϊόντα που συγκεντρώθηκαν (ελαιόλαδο, τρόφιμα, θερμαντικά μέσα, κτλ), κατόπιν συνεννόησης με τον Αντιδήμαρχο Πρόνοιας του Δήμου Τυρνάβου κ. Χριστόφορο Κατσαρό, θα σταλούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου και θα διατεθούν με ευθύνη της Υπηρεσίας Πρόνοιας στους πληγέντες που έχουν ανάγκη.
Ευχαριστούμε τους συνδημότες και τα μέλη των ομάδων μας, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και προσέφεραν αυτό που μπόρεσαν. Ιδιαίτερα ευχαριστούμε για τις προσφορές τους τις επιχειρήσεις Π&Π Καρούσος ΟΕ και Ελαιουργική Κεφαλλονιάς.
Ο τόπος μας γνωρίζει τι σημαίνει σεισμός και ως ελάχιστο χρέος προσφέρουμε αυτά τα προϊόντα στους συνανθρώπους μας τώρα που τα χρειάζονται. Με την ελπίδα πως θα αποκαταστήσουν τις ζημιές άμεσα, τους ευχόμαστε υγεία και προκοπή.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Οι Εθελοντικές ομάδες Προστασίας Περιβάλλοντος Πυλάρου και Ερίσου Κεφαλλονιάς, μετά τη συγκέντρωση ειδών…

Δημοσιεύτηκε από Εθελοντικη Ομαδα Προστασιας Περιβαλλοντος Πυλαρου στις Δευτέρα, 12 Απριλίου 2021