Εξαφάνιση 19χρονης στο Κορωπί: Άφαντη επί 9 ημέρες – Η έκκληση του αδερφού της

Κανένα ίχνος από τη 19χρονη, Άρτεμις Βασίλη, που εξαφανίστηκε στο Κορωπί, πριν από 9 ημέρες και παραμένει άφαντη

Ηυπόθεση εξαφάνισης της 19χρονης από το Κορωπί συνεχίζει να απασχολεί, καθώς η νεαρή κοπέλα παραμένει άφαντη για 9 ημέρες. Ο αδελφός της αγνοούμενης, Άρης Βασίλη, φανερά συγκινημένος έκανε έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι για την εξαφάνιση να επικοινωνήσει με τις Αρχές ή με την εκπομπή «Φως στο Τούνελ», στην οποία μίλησε κιόλας.

«Είχα στείλει μήνυμα στον φίλο της, αλλά δεν συνεργαζόταν αρχικά μαζί μου, με είχε μπλοκάρει κιόλας. Στη συνέχεια μου είπε πως έχουν να μιλήσουν πάνω από δυο μήνες, δεν ξέρω αν αληθεύει αυτό που μου είπε», ανέφερε.

Υπενθυμίζεται ότι στην ίδια εκπομπή η παιδική φίλης της 19χρονης είχε δηλώσει: «Ο φίλος της την μπλόκαρε στο Facebook και δεν ήθελε να συνεχίσουν. Αυτό την πείραξε. Αλλά σε τέτοιο βαθμό, να εξαφανιστεί; Αυτό μας παραξενεύει όλους. Κάτι άλλο πρέπει να έγινε που τη σόκαρε…»

Το χρονικό της εξαφάνισης

Η Άρτεμις Βασίλη 19 χρόνων, το μεσημέρι της Παρασκευής 16 Οκτωβρίου είχε πει στους δικούς της ότι θα πήγαινε στο Jumbo Παιανίας για να κάνει αίτηση προκειμένου να εργαστεί εκεί. Κάμερα ασφαλείας στην οδό Αττικής στην ίδια περιοχή, την κατέγραψε στις 14:36, σε απόσταση από το σπίτι της περίπου 500 μέτρων. Συγγενικό της πρόσωπο την είδε να περιμένει σε στάση λεωφορείου.

Φορούσε μαύρο κάπρι παντελόνι, λευκό πουκάμισο με γαλάζιες ρίγες και λευκά αθλητικά παπούτσια, ενώ κρατούσε μια μαύρη τσάντα πλάτης. Το κινητό της τηλέφωνο απενεργοποιήθηκε στις 18:10 το απόγευμα της ίδιας ημέρας. Η κεραία που έπιασε το τελευταίο στίγμα και το κλείσιμο είναι της Παλλήνης. Η Άρτεμις έχει ύψος 1.62 και καστανά μακριά μαλλιά.

Πηγή: ethnos.gr