Εξαφάνιση Μαρκέλλας: Άγνωστη γυναίκα προσέγγισε την κόρη μου μετά το σχολείο

Ένας συμμαθητής της, που ήταν μαζί της μετά το σχόλασμα, ανέφερε ότι τη μικρή Μαρκέλλα προσέγγισε μία άγνωστη γυναίκα, η οποία φώναξε τη 10χρονη με το όνομά της.

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές για την εξαφάνιση ενός 10χρονου κοριτσιού, της Μαρκέλλας Βεράμη, από την Τούμπα Θεσσαλονίκης. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της Μαρκέλλας στις 11/6/2020, βραδινές ώρες και προχώρησε άμεσα στην ενεργοποίηση του μηχανισμού AMBER ALERT HELLAS.

Η μητέρα της, μιλώντας το πρωί στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα” τόνισε ότι ένας συμμαθητής της, που ήταν μαζί της μετά το σχόλασμα, ανέφερε ότι τη μικρή Μαρκέλλα προσέγγισε μία άγνωστη γυναίκα, η οποία φώναξε τη 10χρονη με το όνομά της. Σύμφωνα με τα όσα είπε η μητέρα του κοριτσιού, η Μαρκέλλα έφυγε μαζί της προς άγνωστη κατεύθυνση.

Η Μαρκέλλα έχει καστανά μαλλιά, καστανά μάτια, ύψος 1,50 και 46 κιλά. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρο κολάν, καφέ κοντομάνικη μπλούζα, μαύρα παπούτσια και είχε μαζί της γαλάζια σχολική τσάντα με λουλούδια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας

Πηγή: ethnos.gr