Εξελίξεις με τη φρικιαστική υπόθεση παιδοβιασμού στα Σεπόλια: Έρχονται συλλήψεις, ταυτοποιήθηκαν 10 άντρες (βίντεο)

Στην τελική ευθεία φαίνεται πώς μπαίνει η φρικιαστική υπόθεση παιδοβιασμού στα Σεπόλια, καθώς τα επόμενα 24ωρα είναι κρίσιμα για τις νέες συλλήψεις που έρχονται.

Η ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση έχει πλέον στα χέρια της ένα μεγάλο όγκο δεδομένων σχετικά με τους άντρες που συνομιλούσαν με την 12χρονη από τα Σεπόλια.

Τουλάχιστον 10 άτομα έχουν ταυτοποιηθεί από την ελληνική αστυνομία.

Αναφορικά με τους άντρες που παρουσιάστηκαν αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ δηλώνοντας πως συνομίλησαν με την 12χρονη χωρίς να έρθουν σε επαφή μαζί της, βάσει στοιχείων από τα ηλεκτρονικά ίχνη και το κινητό του παιδιού αποδεικνύεται πως οι τρεις από αυτούς είχαν συναντηθεί μαζί του.

Την ίδια ώρα, η 12χρονη θα κληθεί να καταθέσει εκ νέου βλέποντας φωτογραφίες από υπόπτους, ώστε να επιβεβαιώσει τυχόν συναντήσεις μαζί τους.

Φωτογραφίες θα δει και από τον οίκο ανοχής που φέρεται να την πήγαινε ο Ηλίας Μίχος.

Ο παιδοβιαστής και μαστροπός Μίχος πίσω από όλες τις εφαρμογές με την 12χρονη

Είναι σχεδόν σίγουρο ότι ο παιδοβιαστής και μαστροπός Ηλίας Μίχος είναι αυτός που διαχειριζόταν τα προφίλ της 12χρονης σε Blind Chat, Messenger και Viber.

Όπως προκύπτει από την έρευνα της ΕΛ.ΑΣ, ο 53χρονος προφυλακισμένος, βασικός ύποπτος της υπόθεσης, διατηρούσε στο κινητό του τις εφαρμογές μέσω των οποίων έκλεινε τα ραντεβού βιασμών της 12χρονης.

Σύμφωνα με το mega, ο ίδιος, εμφανιζόταν ως η 12χρονη και συνομιλούσε με άλλους άντρες κλείνοντας τα ραντεβού της φρίκης.

Μάλιστα, στην απολογία του, θέλοντας να καλύψει ό,τι ενδεχομένως έβρισκαν οι Αρχές στο κινητό του, είπε, σε μια προσπάθεια να δικαιολογηθεί:

«Έχω μάρτυρα που έχει δει ότι η (…) μου έπαιρνε το κινητό και το είχε συνέχεια στο χέρι της. Κάποια στιγμή λέω τι συμβαίνει, έβαλα κωδικό στο κινητό αλλά το είδε και το ξεκλείδωνε και το χρησιμοποιούσε πάλι. Μετά χρησιμοποιούσε και το σταθερό του μαγαζιού. Είχε ταυτόχρονα και τα δύο κινητά και τα χρησιμοποιούσε. Από τον Αύγουστο που έβαλα πιο δύσκολο κωδικό, δεν το ξαναχρησιμοποίησε».

Αυτό που τώρα ψάχνουν οι Αρχές, είναι αν υπάρχει και τρίτο πρόσωπο που να διαχειριζόταν τις εφαρμογές με τα προφίλ της 12χρονης.

Πηγή: dikaiologitika.gr