Εξελίξεις με την 24χρονη- Καλείται εκ νέου σε κατάθεση παρουσία ψυχολόγου -Δείχνει φωτογραφίες με μώλωπες

αγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο. Η 24χρονη Γεωργία Μπίκα, που καταγγέλλει δημοσίως τον βιασμό της σε σουίτα πολυτελούς ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη, την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς, καλείται εκ νέου σε κατάθεση

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ, η κατάθεση της 24χρονης θα γίνει ενώπιον της ανακρίτριας και αυτή τη φορά, παρουσία ψυχολόγου.

Ο δικηγόρος της 24χρονης, Θανάσης Ζιώγας, τόνισε ότι η κοπέλα θα μιλήσει παρουσία ψυχολόγου, για να μπορεί να εκτιμηθεί και να αξιολογηθεί η κατάθεσή της

 

Η εξέλιξη αυτή έρχεται μετά το αίτημα από το περιβάλλον της νεαρής γυναίκας να εισαχθούν νέα στοιχεία, αλλά και καθώς ανέκυψαν νέα ερωτήματα που πρέπει να υποβληθούν από τις ανακριτικές αρχές, σύμφωνα με τις πληροφορίες.

Νωρίτερα, είχε γίνει γνωστό ότι ο εισαγγελέας διέταξε την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου της 24χρονης, προκειμένου να επιβεβαιωθούν οι ισχυρισμοί της για τις τηλεφωνικές επικοινωνίες που είχε με τα πρόσωπα που κατήγγειλε.

Σε ό,τι αφορά τις τοξικολογικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε η 24χρονη, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν είχε ναρκωθεί, τα αποτελέσματα αναμένονται μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες, σύμφωνα με πηγές της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας του ΑΠΘ, οι οποίες διενεργούν τις σχετικές εξετάσεις για την ανεύρεση τυχόν ναρκωτικών ή άλλων ουσιών στον οργανισμό της 24χρονης καταγγέλλουσας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, που επικαλείται η ΕΡΤ,  δείγματα που ελήφθησαν θα αποσταλούν σε εργαστήριο της Ελβετίας που διαθέτει εξειδικευμένο εξοπλισμό για την ανίχνευση συγκεκριμένων ναρκωτικών ουσιών.

Όπως λέει ο δικηγόρος κ. Ζιώγας, ο ίδιος έχει δεχτεί δύο τηλεφωνήματα από γυναίκες που φαίνεται να κακοποιήθηκαν με παρόμοιο τρόπο. «Κάνουμε έκκληση αν έχουν υποστεί το ίδιο, να βγουν και να καταγγείλουν. Οι προσπάθειές μου συνεχίζονται ώστε οι κυρίες αυτές να έρθουν στις Αρχές, να τις εμπιστευθούν για να αποδοθεί δικαιοσύνη».

Εν τω μεταξύ, έρευνα διέταξε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης μετά από καταγγελία της 24χρονης πως δέχτηκε φραστική επίθεση από τον δικηγόρο του ανθρώπου που κατονόμασε ως βιαστή της. Το περιστατικό φέρεται πως έγινε μέσα στο Αστυνομικό Τμήμα Λευκού Πύργου.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ

Η 24χρονη δεν διστάζει να δείξει τα σημάδια από μώλωπες που φέρει στο σώμα τους μετά τον βιασμό!

Η Γεωργία που όπως λέει ξύπνησε σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου γυμνή και χωρίς να θυμάται πως βρέθηκε εκεί έδωσε συγκεκριμένες φωτογραφίες στο zougla.gr, υπογραμμίζοντας ότι θέλει να πάει την υπόθεση ως το τέλος!

Δείτε:

 

Τι υποστηρίζει η 17χρονη φίλη της Γεωργίας

Για τις στιγμές που έζησαν στο ξενοδοχείο που έγινε το πρωτοχρονιάτικο πάρτι στη Θεσσαλονίκη κατέθεσε μια από τις φίλες της 24χρονης Γεωργίας.

Η 17χρονη κοπέλα, αναφέρθηκε στο τι είδαν στο δωμάτιο που έγινε το πάρτι, στο περιστατικό με το περιπολικό που έγινε γνωστό, αλλά και στην απόφασή τους να αποχωρήσουν.

«Φτάσαμε στο δωμάτιο 401 όπου συναντήσαμε περίπου 13 άτομα. Από αυτά άντρες ήταν πέντε – έξι. Από την πρώτη στιγμή δεν ήθελα να μείνω» ανέφερε, συμπληρώνοντας: «Χωρίς να μπορώ να είμαι σίγουρη, οι περισσότερες γυναίκες, μου έμοιαζαν εκδιδόμενες και έμεινα έκπληκτη από το κλίμα».

«Λίγο πριν φύγουμε από το πάρτι έφτασε στο ξενοδοχείο ένα περιπολικό της αστυνομίας θορυβήθηκαν και έκλεισαν τη μουσική. Μια από τις κοπέλες που ήταν εκεί φώναζε: “Τι φοβάστε; Αφού είμαι εγώ εδώ!”, αφήνοντας υπονοούμενα» συμπλήρωσε η 17χρονη.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στο τι έγινε όταν αποφάσισαν να φύγουν.

«Μετά από ένα μισάωρο και ενώ η Γεωργία ήταν πολύ μεθυσμένη ξεκινήσαμε για να φύγουμε. Μόλις κατεβήκαμε η Γεωργία άρχισε να λέει ότι δεν είναι καλά και θα έπαιρνε το αυτοκίνητό της για να γυρίσει σπίτι» σημείωσε η νεαρή κοπέλα, προσθέτοντας πως «έπειτα από περίπου δέκα λεπτά την κάλεσα για να δω τι κάνει. Μου είπε ότι άλλαξε γνώμη και θα έμενε στο ξενοδοχείο».

Δείτε και βίντεο εδώ

Πηγή: aftodioikisi.gr