Στην εμβληματική παρουσία του Μιχάλη Μαραγκάκη και στην σπουδαία παρέμβασή του στο πρόσφατο Περιφερειακό Συμβούλιο, χαιρετίζουμε την δυναμική παρουσία του κινήματος της Λευκάδας στον κοινό αγώνα που δώσαμε για ένα Ιόνιο ελεύθερο και παντοτινό.

Φυσικά, με διάφορα τεχνάσματα, ο αντίλογός στα επιχειρήματα της αντίθετης πλευράς, όπως αυτό ότι η “γη είναι στρογγυλή και δεν θα φαίνεται” το έγκλημα που θα εκτελείται, δεν μας επετράπη να διατυπωθεί, πόσο μάλλον με την άνεση που δόθηκε στους… ανεπίσημα επίσημα και εν κρυπτώ καλεσμένους της Περιφερειακής Αρχής.

Μιας Αρχής που αμήχανη στην τεκμηριωμένη επιχειρηματολογία και στην μαζική παρουσία μας, επινόησε αρκετές ώρες μετά για ευνόητους λόγους να “αντικαταστήσει” επικοινωνιακά τον δυναμισμό, τον παλμό, την αγανάκτησή μας, τα συνθήματα και τις παρεμβάσεις μας, με σκόρπιες αναφορές για δήθεν ύβρεις και προσωπικές επιθέσεις.

Δυστυχώς όμως για την ίδια, σχεδόν 7 ώρες, το κίνημα, τα σωματεία, συνδικάτα και φοιτητές, παρουσία 4 δημάρχων και όλων των τοπικών ΜΜΕ που κατέγραψαν και μάλιστα μερικά από αυτά σε ζωντανή μετάδοση, δώσαμε μέχρι το τέλος έναν αγώνα δίκαιο, απέναντι στα δικά τους άδικα. Και ήταν πολλά και κάθε… λογής.

ομιλία γεωλόγου

Στην εμβληματική παρουσία του Μιχάλη Μαραγκάκη και στην σπουδαία παρέμβασή του στο πρόσφατο Περιφερειακό Συμβούλιο, χαιρετίζουμε την δυναμική παρουσία του κινήματος της Λευκάδας στον κοινό αγώνα που δώσαμε για ένα Ιόνιο ελεύθερο και παντοτινό. Φυσικά, με διάφορα τεχνάσματα, ο αντίλογός στα επιχειρήματα της αντίθετης πλευράς, όπως αυτό ότι η "γη είναι στρογγυλή και δεν θα φαίνεται" το έγκλημα που θα εκτελείται, δεν μας επετράπη να διατυπωθεί, πόσο μάλλον με την άνεση που δόθηκε στους… ανεπίσημα επίσημα και εν κρυπτώ καλεσμένους της Περιφερειακής Αρχής. Μιας Αρχής που αμήχανη στην τεκμηριωμένη επιχειρηματολογία και στην μαζική παρουσία μας, επινόησε αρκετές ώρες μετά για ευνόητους λόγους να "αντικαταστήσει" επικοινωνιακά τον δυναμισμό, τον παλμό, την αγανάκτησή μας, τα συνθήματα και τις παρεμβάσεις μας, με σκόρπιες αναφορές για δήθεν ύβρεις και προσωπικές επιθέσεις.Δυστυχώς όμως για την ίδια, σχεδόν 7 ώρες, το κίνημα, τα σωματεία, συνδικάτα και φοιτητές, παρουσία 4 δημάρχων και όλων των τοπικών ΜΜΕ που κατέγραψαν και μάλιστα μερικά από αυτά σε ζωντανή μετάδοση, δώσαμε μέχρι το τέλος έναν αγώνα δίκαιο, απέναντι στα δικά τους άδικα. Και ήταν πολλά και κάθε… λογής.

Gepostet von Ανοιχτή Συνέλευση Κεφαλονιάς-Ιθάκης ενάντια στην Εξόρυξη Υδρογονανθράκων am Montag, 25. November 2019

Ανοιχτή Συνέλευση Κεφαλονιάς-Ιθάκης ενάντια στην Εξόρυξη Υδρογονανθράκων