ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Mια ευχάριστη έκπληξη περίμενε μια οικογένεια Ομογενών καθώς επέστρεφαν από τις διακοπές της στην όμορφη Κεφαλονιά.

Η αρχική έκπληξη ήταν ότι στο αεροπλάνο της επιστροφής, συνταξίδευε μαζί τους και ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο κ. Μητσοτάκης συνοδεύει την  κόρη του στις ΗΠΑ, που έρχεται για να συνεχίσει τις σπουδές της.

Μόλις ολοκληρώθηκε η επιβίβαση η Οικογένεια των Ομογενών διαπίστωσε  ότι η μητέρα θα καθόταν μακριά από την κόρη της. Και όχι δίπλα της.

Έτσι αναζήτησαν μια λύση και την λύση αυτή την έδωσε άμεσα ο ίδιος ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας, που σηκώθηκε  και πρόσφερε την δική του  θέση του, στο τμήμα Business Class του αεροσκάφους.

Ο Πρωθυπουργός με τον Άγγελο Καμπίτση. Φωτογραφίες: Ευγενική Παραχώρηση οικογένειας Καμπίτση

Ο ίδιος μάλιστα δέχθηκε και έβγαλε αναμνηστικές φωτογραφίες με την Οικογένεια και σχεδόν αμέσως οι φωτογραφίες αναρτήθηκαν στο FB της Οικογένειας.

H οικογένεια του Άγγελου και της Αθηνάς Καμπίτση, σημείωσε την ευγενική χειρονομία, αλλά αναφέρθηκε και στην συζήτηση που ακολούθησε με τον κ. Μητσοτάκη σχετικά με το ενδεχόμενο επενδύσεων στην Κεφαλονιά.

“Η πρόθεσή μου να κάνω μια επένδυση στην Κεφαλονιά είναι τώρα πιο δυνατή απο ποτέ, σημείωσε ο κ. Άγγελος Καμπίτσης, Ο αντι- περιφερειάρχης Κεφαλονιάς κ. Τραυλός κάνει μια εξαιρετική δουλειά και είμαστε ενθουσιασμένοι για το μέλλον.

Σας ευχαριστούμε κ. Μητσοτάκη”

Ο Πρωθυπουργός με την Αθηνά Καμπίτση. Φωτογραφίας: Ευγενική Παραχώρηση οικογένειας Καμπίτση
Το σχόλιο του Άγγελου ΚαμπίτσηΠηγή: anamniseis.net

Προηγούμενο άρθρο“Καλόν Παράδεισο αγαπημένη μου Ντινα…Σε ευχαριστώ που υπήρξες φίλη μου»
Επόμενο άρθροΚοινότητα Ριφίου: πραγματοποιήθηκε καθαρισμός σε ορισμένα σημεία του χωριού (εικόνες)