ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Συγκλονίζει η κόρη του άτυχου γιατρού Θεόδωρου Γιάνναρη, η Βέρα Γιάνναρη με ανάρτηση της στο FB, λίγες μόνο ώρες αφότου η Οικογένεια προχώρησε στην δύσκολη πράξη της αναγνώρισης της σορού του, μετά την ενημέρωση της Αστυνομίας ότι βρέθηκε άτομο με τα χαρακτηριστικά του εξαφανισθέντος.

Η Βέρα Γιάνναρη έβαλε το βράδυ της Πέμπτης, 11 Ιουνίου 2020, στο μήνυμά της δυο φωτογραφίες με τον πατέρα της και αφού εκφράζει ευχαριστίες για την απίστευτη συμπαράσταση του κόσμου και το εξαιρετικό ενδιαφέρον των φίλων και των γνωστών αλλά και απλών ομογενών, ανακοίνωσε μέσα από την σελίδα της ότι “δυστυχώς ο πατέρας της έφυγε”.

«Η έρευνα έφτασε στο τέλος. Ο Θεόδωρος Γιάνναρης αναχώρησε από αυτόν τον κόσμο. Έζησε για να βοηθήσει και να θεραπεύσει”. “Όσοι τον γνώριζαν θα θυμούνται τον ήρεμο χαρακτήρα του, το κυνικό του χιούμορ  και την καρδιά του, που ήταν χρυσή”.

Η Βέρα Γιάνναρη, αποχαιρετάει στην συνέχεια τον πατέρα της και εκ μέρους των παιδιών και του συζύγου της.

Το μήνυμα της Βέρας Γιάνναρης για τον πατέρα της.

“Ήμουν πολύ τυχερή που έγινα κόρη του και αν και έφυγε από κοντά μου υπό αυτές τις συνθήκες, είμαι ευγνώμων για κάθε λεπτό που εγώ, τα παιδιά μου και ο σύζυγός μου περάσαμε κοντά του”

Καταλήγοντας η κόρη του γιατρού Θεόδωρου Γιάνναρη ανέφερε ότι: “όσοι είχαν την τύχη να τον γνωρίσουν ξέρουν ότι έχει προκαλέσει καταιγίδα χορού στους Ουρανούς.

Το αγαπημένο του τραγούδι ήταν το “Είμαι αετός χωρίς φτερά

Επιτέλους, τονίζει καταλήγοντας στο μήνυμά της, “ο ήρωας μου βρήκε τα φτερά του. Ας είναι αιωνία η μνήμη του”

Στην πρώτη φωτογραφία που συνοδεύει το μήνυμα της κόρης του Βέρας, διακρίνονται ο αείμνηστος γιατρός Θεόδωρος Γιάνναρης να αγκαλιάζει την κόρη του και στην δεύτερη πάλι ο γιατρός να χορεύει το αγαπημένο του τραγούδι.

Πηγή: anamniseis.net

Προηγούμενο άρθροΑναγκαιότητα ολοκλήρωσης του καθορισμού λατομικής ζώνης στην Περιφερειακή Ενότητα Κέρκυρας. Σπύρος Ιωάννου : «Λανθασμένοι οι χειρισμοί της προηγούμενης Περιφερειακής Αρχής που επιφέρουν καθυστερήσεις-Τι απαντά ο Θόδωρος Γαλιατσάτος
Επόμενο άρθροΛηξούρι: “Ξέρεις πιο είναι το μεγαλύτερο επίτευγμα του Κατσιβέλη ως τώρα;”