«Φακελάκι» 2.000 ευρώ σε δημοτική υπάλληλο -Καταγγέλλει σκευωρία

Σε σκευωρία που στήθηκε σε βάρος της από τον πρώην σύντροφό της αποδίδει το στέλεχος της δημοτικής αρχής Άργους Δέσποινα Δαμασκηνού τις κατηγορίες σε βάρος της για δωροληψία υπαλλήλου και εκβίαση.

Η Δ. Δαμασκηνού, η οποία είναι και πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Άργους-Μυκηνών, συνελήφθη ύστερα από καταγγελία που έγινε στη διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ. ΑΣ. ότι απαίτησε εκβιαστικά χρήματα από έναν 28χρονο ξυλουργό που ανέλαβε να φτιάξει ένα στέγαστρο σε δημοτικό σχολείο της περιοχής αντί 9.500 ευρώ, σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso.

Ο εργάτης είχε ολοκληρώσει τις εργασίες του, αλλά η πληρωμή του καθυστερούσε. Τότε απευθύνθηκε στον δήμο και στην αρμόδια Δέσποινα Δαμασκηνού. Όπως ανέφερε ο ίδιος, η γυναίκα τον συμβούλεψε ότι για να πληρωθεί καλό θα ήταν να δώσει ένα «φακελάκι» 2.000 ευρώ στον δήμο. Σύμφωνα με την καταγγελία, ο 28χρονος μίλησε με τον δήμαρχο που του είπε να δώσει τα χρήματα στη δημοτική υπάλληλο και να υπογράψει γραμμάτια. Τότε, ο ξυλουργός απευθύνθηκε στην αστυνομία και κατήγγειλε το συμβάν.

Την Τετάρτη 6 Μαρτίου, ο ξυλουργός παρέδωσε στην υπάλληλο τα 2.000 ευρώ, τα οποία είχαν προσημειωθεί, και οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψή της.

Σε δήλωση της η Δέσποινα Δαμασκηνού αναφέρεται στην υπόθεση:

«Επειδή δεν έχω μάθει να κρύβομαι θα ήθελα να ενημερώσω τις φίλες και τους φίλους μου, ότι από χθες βιώνω ένα Γολγοθά, με υπαίτιο έναν άνθρωπο με τον οποίο κατά το πρόσφατο παρελθόν διατηρούσα σχέση και τον είχα βάλει στο σπίτι μου. Ο άνθρωπος αυτός , με εκδικητικό μίσος, προσπάθησε να δώσει άλλη διάσταση σε μια μεταξύ μας, από το παρελθόν, οικονομική διαφορά. Η πλεκτάνη που προσπάθησε να μου στήσει, βοηθούμενος πιστεύω και από τρίτους, που με βεβαιότητα θα αποκαλυφθούν σύντομα, είμαι σίγουρη ότι θα καταρρεύσει ενώπιον των Δικαστηρίων. Έχω εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη στην οποία θα οδηγηθούν όσοι προσπάθησαν να κατασκευάσουν αυτή την υπόθεση. Και να θυμίσω μια παροιμία όποιος σκάβει το λάκκο του άλλου πέφτει ο ίδιος μέσα ….».

Αναδημοσίευση από www.aftodioikisi.gr