Φαντάρος στην Κεφαλονιά: ανατροπή στην υπόθεση του θανάτου του

Της Κέλλυς Χεινοπώρου

Ενισχύεται η εκδοχή της οικογένειας του άτυχου φαντάρου από την Κεφαλονιά που βρήκε τραγικό θάνατο τον περασμένο Φεβρουάριο, ότι έφτασε στην απελπισία από το μπούλινγκ που δεχόταν στο στρατό.

Ο τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας, πραγματοποίησε αυτοψία στο όχημα και στο σημείο της πτώσης, και κατέληξε ότι ο θάνατος του 23χρονου δεν οφείλεται σε τροχαίο δυστύχημα.

“Το αυτοκίνητο δεν είχε πρότερη βλάβη, το όχημα ήταν σε στάση πριν φύγει για το γκρεμό που σημαίνει ότι δεν υπάρχουν ίχνη τροχαίου ατυχήματος λόγω ολισθηρότητας”, τονίζει ο Αναστάσιος Δέδες, δικαστικός πραγματογνώμονας και τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας

Στις 66 σελίδες της έκθεσης καταδεικνύεται ότι το όχημα του θύματος ήταν σε στάση στο σημείο και κατόπιν εκκίνησε και κατέπεσε στον γκρεμό με ταχύτητα περί τα 7 χλμ/ώρα

“Στο κιβώτιο ταχυτήτων ήταν επιλεγμένη η πρώτη ταχύτητα, που σημαίνει ότι ξεκίνησε από στάση”, εξηγεί ο κ. Δέδες

Ο πατέρας του θύματος από την πρώτη στιγμή μίλησε για κακοποιητικές συμπεριφορές στο στρατόπεδο που υπηρετούσε το θύμα, οι οποίες θεωρεί ότι οδήγησαν τον 23χρονο σε απελπισία. Εν αναμονή και των αποτελεσμάτων της διοικητικής έρευνας από κλιμάκιο του στρατού, η οικογένεια του Κυριάκου Ευαγγελάτου κάνει έκκληση σε όποιον φαντάρο έχει βιώσει κάτι ανάλογο να το καταθέσει στις Αρχές: “Θα ήθελα καθένας από τους φαντάρους να μιλήσουν. Αυτή η κατάσταση δεν είναι σημερινή, ειδικά στο στρατόπεδο της Πάτρας, αλλά εδώ και 10-12 χρόνια και υπάρχουν και άλλοι γονείς που έχουν τα παιδιά τους στο ψυχιατρείο”.

Πηγή: https://www.ant1news.gr/

Διαβάστε επίσηςΜπράβο! Ανέβασαν την ελληνική σημαία στην κορυφή του Αίνου για να τιμήσουν τα 200 χρόνια της Επανάστασης του 1821! (εικόνα)

Διαβάστε επίσηςΑγία Ευφημία: Ο Πρόεδρος κατέθεσε στεφάνι εις μνήμη των Ηρώων του 1821!

Διαβάστε επίσης: Σκάλα: Η ΕΟΔ Ελειού-Πρόννων τίμησε την σημερινή ημέρα μνήμης (εικόνες)

Διαβάστε επίσηςΔιλινάτα: Φόρος Τιμής στο Ηρώο από τον Αναπληρωτή Πρόεδρο Νίκο Φωή (εικόνες)

Διαβάστε επίσης: Δήμαρχος Σάμης: Τι λέει για τις αποζημιώσεις του ΙΑΝΟΥ από το Υπουργείο Υποδομών-Τα κριτήρια του Υπουργείου και οι κάτοικοι σε Αγία Ευφημία & Άσσο (ηχητικό)

Διαβάστε επίσης: Αργοστόλι: Κεφαλονίτικο πρωινό για τον Υπουργό Τουρισμού Χάρη Θεοχάρη στο Tourist Boutique Hotel (εικόνες)

Διαβάστε επίσης: Παρέλαση 25ης Μαρτίου: Ανατριχίλα από το μήνυμα του πιλότου της ομάδας «Ζευς»: «Κρατάμε γερά» (video)