«Φαρ ουέστ» η Αθήνα: Ανταλλαγή πυροβολισμών και επεισοδιακή καταδίωξη με τροχαίο και τραυματίες

Τα όσα έγιναν το μεσημέρι της Δευτέρας (19.10.2020) στη συμβολή των οδών Κωνσταντινουπόλεως και Αγίου Μελετίου με την ανταλλαγή πυροβολισμών ανάμεσα σε ομάδες Ρομά και αλλοδαπών είχαν ως αποτέλεσμα τουλάχιστον τρεις τραυματίες.

Ήταν περίπου στις 13:00 το μεσημέρι, στη συμβολή των οδών Κωνσταντινουπόλεως και Αγίου Μελετίου όταν ξέσπασε το αιματηρό επεισόδιο. Η συμπλοκή είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός πολίτη!

Η ανταλλαγή πυροβολισμών ανάμεσα σε δυο ομάδες (Ρομά και αλλοδαπών) έγινε μέσα από αυτοκίνητα και αμέσως επιχείρησαν να τραπούν σε φυγή.

Από τους πυροβολισμούς που αντάλλαξαν, μια από τις σφαίρες τραυμάτισε στο πόδι έναν 50χρονο άνδρα, που εκείνη την ώρα έτυχε να περνά από το σημείο! Τραυματισμένος ο άτυχος 50χρονος Έλληνας, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός για τις πρώτες βοήθειες.

Δείτε εικόνες από το σημείο της ανταλλαγής πυροβολισμών

συμπλοκή στα Σεπόλια συμπλοκή στα Σεπόλια συμπλοκή στα Σεπόλια συμπλοκή στα Σεπόλια συμπλοκή στα Σεπόλια

Τα αυτοκίνητα των δραστών τράπηκαν σε φυγή, το ένα όμως άρχισαν να το καταδιώκουν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ που βρέθηκαν στην περιοχή. Τρεις μοτοσικλέτες της ΔΙΑΣ κυνήγησαν το αυτοκίνητο των δραστών έως τον Κηφισό.

Καταδίωξη με τροχαίο

Κατά τη διάρκεια της καταδίωξης, σημειώθηκε τροχαίο στον Κηφισό, στο οποίο ενεπλάκησαν οι τρεις μοτοσικλέτες της ΔΙΑΣ.

Ενώ οι αστυνομικοί καταδίωκαν το αυτοκίνητο των δραστών, ένας ηλικιωμένος οδηγός άλλαξε λωρίδα αλλά δεν είδε τις μοτοσικλέτες της ΔΙΑΣ.

Αποτέλεσμα ήταν να πέσει πάνω τους και να τραυματιστούν, ελαφρά, οι δυο απ’ αυτούς.

Μέχρι στιγμής η αστυνομία έχει προχωρήσει σε έξι προσαγωγές Ρομά για το αιματηρό επεισόδιο.

Ρεπορτάζ: Θεοδόσης Πάνου, Λευτέρης Σουχάιμπ

Πηγή: newsit.gr