Έδωσε σχεδόν 50 ευρώ σε τεχνικό για να μην φτιάξει το κινητό της κοπέλας του μαζί με ένα σημείωμα που του έγραφε πως θα του εξηγούσε τον λόγο.

Ένας τεχνικός κινητών τηλεφώνων πληρώθηκε σχεδόν 50 ευρώ (40 λίρες) για… να μην κάνει την δουλειά του.

Συγκεκριμένα, ο τεχνικός είδε έναν άνδρα να μπαίνει στο μαγαζί του, να του αφήνει ένα σπασμένο τηλέφωνο μαζί με (σχεδόν ) 50 ευρώ, συνοδευόμενα από ένα σημείωμα, ενώ έφυγε αμέσως.

Ο τεχνικός απορημένος από την στάση του πελάτη που έφυγε άρον άρον, άνοιξε το σημείωμα και έκπληκτος είδε να του γράφει πως δεν επιθυμούσε να φτιαχτεί το τηλέφωνο, το οποίο ήταν της κοπέλας του.

Μάλιστα, μεταξύ άλλων ανέφερε πως θα του εξηγήσει ολόκληρη την ιστορία αργότερα.

Ο Oli Pickles διάβασε στο σημείωμα: «Αδερφέ κράτα τα λεφτά και το τηλέφωνο και πάρε την κοπέλα μου να της πεις πως δεν μπορείς να το φτιάξεις. Θα σου πω ολόκληρη την ιστορία αργότερα».

 

Ο τεχνικός έκανε αυτό ακριβώς που του ζήτησε ο πελάτης, πήρε τηλέφωνο την κοπέλα και της είπε ότι δεν μπορεί να φτιάξει το τηλέφωνό της.

Μιλώντας στην Daily Mail ο τεχνικός ανέφερε πως δεν του έχει τύχει ποτέ πριν κάτι παρόμοιο και εικάζει πως κάποιο σοβαρό μυστικό θέλει να κρύψει από την κοπέλα του ο συγκεκριμένος πελάτης.

«Συνήθως όλοι βιάζονται να φτιαχτούν τα τηλέφωνα και να τα πάρουν όσο πιο σύντομα γίνεται, αυτό ήταν πρωτοφανές», ανέφερε ο τεχνικός.

«Κατάλαβα πως κάτι παράξενο θα μου ζητούσε όταν μπήκε στο μαγαζί, αφού φερόταν κάπως παράξενα. Του είπα να έρθει σε δυο ώρες αλλά ήμουν σίγουρος πως δεν θα το κάνει», κατέληξε.

Πηγή: gazzetta.gr

Προηγούμενο άρθροΦίμωσαν την Καίτη Γαρμπή για να μη φωνάξει “βοήθεια”! Σχοινάς: Ξαφνικά είδα έναν με όπλο να με σημαδεύει – Τα σενάρια για τη ληστεία στο σπίτι τους
Επόμενο άρθροΣεισμοί 2014-2020 Έξι χρόνια ντροπής…