«Φως στο Τούνελ»: Τι θα αποκαλύψει στη σημερινή εκπομπή η Αγγελική Νικολούλη

Νέο συγκλονιστικό «Φως στο Τούνελ» έρχεται την Παρασκευή 15 Απριλίου, με την Αγγελική Νικολούλη να προχωρά σε συνταρακτικές αποκαλύψεις για την υπόθεση της Πάτρας.

Τα όσα νέα έρχονται στο φως από τις άγνωστες συνομιλίες της Αγγελικής Νικολούλη με την κατηγορούμενη μητέρα, ξαφνιάζουν. Η οργή της Ρούλας για τη φίλη του Μάνου, η “συγχώρεση” και οι απειλές…

Παράλληλα, θα προβληθεί και το δεύτερο μέρος της συνέντευξης του Μάνου Δασκαλάκη. Τι λέει για την Τζωρτζίνα, για τον έρωτα που δεν υπήρξε ποτέ με τη Ρούλα, αλλά και για άλλα άγνωστα γεγονότα.

Ιατροδικαστές σε Ελλάδα και εξωτερικό μιλούν αποκλειστικά στην εκπομπή για τις υποθέσεις-καρμπόν και για το πώς τις “φώτισαν”.

Δείτε το τρέιλερ από το αποκαλυπτικό “Φως στο Τούνελ” με την Αγγελική Νικολούλη, την Παρασκευή στις 23:20 στο MEGA.

Στο πρώτο τρέιλερ της εκπομπής «Φως στο Τούνελ», που αναρτήθηκε στο Instagram, βλέπουμε απόσπασμα από τη συνέντευξη του Μάνου Δασκαλάκη στην Αγγελική Νικολούλη.

Η δημοσιογράφος ξεσπά κατά κάποιον τρόπο με τα καλά λόγια που είχε να πει για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ο σύζυγός της, λέγοντάς του «Μου την έχεις κάνει Αγία. Είναι η Αγία Ρούλα».

Από την πλευρά του ο Δασκαλάκης επιμένει: «Αφού αυτή είναι η αλήθεια». Στη συνέχεια ακούμε τη Ρούλα Πισπιρίγκου, να λέει στη Νικολούλη, σε μια από τις συνομιλίες τους ότι έχει τη στήριξη του άντρα της και πως «πιστεύω ότι τα πάντα ανιχνεύονται».

Πηγή: instanews.gr