Έκλεισε η γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου στο ρεύμα προς Αθήνα εξαιτίας της φωτιάς που καίει στην Αχαΐα.

Συναγερμός στην Αχαΐα από την πύρινη λαίλαπα που καίει αυτή την ώρα την Αχαΐα. Το μέτωπο της φωτιάς κινείται ανάμεσα στα χωριά Ζήρια και Λαμπίρι, τα οποία έχουν εκκενωθεί, όπως και το χωριό Καμάρες.

Από τη φωτιά οι τοπικές αρχές έκλεισαν την Ολυμπία οδό από Πάτρα προς Αίγιο και αντίστροφα, όπως και την Παλιά Εθνική Οδό Πατρών Κορίνθου. Σύμφωνα με το thebest, τα οχήματα που ήταν εγκλωβισμένα στη θέση Μπούκα οδηγούνται από την τροχαία προς το Αίγιο. Στην Παλαιά Εθνική η κυκλοφορία έχει διακοπεί από το ύψος του Δρεπάνου έως τα Σελιανιτικα.

Την ίδια ώρα οι Αρχές έκλεισαν και το ρεύμα προς Αθήνα της γέφυρας Ρίου – Αντιρρίου, προκειμένου να μην υπάρξει κυκλοφοριακή συμφόρηση.

Συγκλονιστικά βίντεο από τη μεγάλη φωτιά στην Αχαΐα

 

ΦΩΤΙΑ ΣΤΗ ΖΗΡΙΑ

Φωτιά στην Αχαΐα: Σε επιφυλακή δύο νοσοκομεία

Σχετικά με τη μεγάλη πυρκαγιά στην Ζηρια Αχαΐας, με εντολή του Υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια έχουν τεθεί σε επιφυλακή τα Νοσοκομεία Αιγίου και Πανεπιστημιακό Ρίου, καθώς και το ΕΚΑΒ.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ βρίσκεται και στην παραλία Λαμπίρι, για να συνδράμει εάν χρειαστεί, καθώς εκεί βρίσκονται πλωτά του Λιμενικού Σώματος για απομάκρυνση πολιτών μέσω θαλάσσης.

Πηγή: newsbomb.gr

Προηγούμενο άρθροΕΚΚΛΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΙΘΑΚΗΣ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΔΗΜΟΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΗΡΟΤΕΡΗ ΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ
Επόμενο άρθροΚεφαλονιά: Και σήμερα στον χάρτη των νέων κρουσμάτων κορωνοιού-2.760 νέα κρούσματα σήμερα Σάββατο – 17 νεκροί, 172 διασωληνωμένοι σε όλη τη χώρα