Τη φωτογραφία κοινοποίησε στα social media η Μαρία Κορβέση

Οι φωτογραφίες με τους εθελοντές πυροσβέστες που παλεύουν με τη φωτιά καθηλώνουν – Είναι οι ήρωες που μάχονται με τις πύρινες φλόγες που «καταπίνουν» τα πάντα στο πέρασμά τους

Είναι οι ήρωες που δίνουν τη μάχη με τις φωτιές στην Ελλάδα. Είναι οι άνθρωποι που πολλές φορές δεν λογαριάζουν τη ζωή τους, αψηφώντας κάθε κίνδυνο με μόνο στόχο να σβήσουν τη φωτιά, ενώ η πύρινη λαίλαπα καίει τα πάντα στο διάβα της. Είναι οι εθελοντές δασοπυροσβέστες στις Αφίδνες που παλεύουν με τις φλόγες. Είναι οι εθελοντές πυροσβέστες που βρίσκονται έξω από σπίτι στις Αφίδνες, έχοντας καταρρεύσει από την κούραση, μετά την πολυήμερη μάχη που δίνουν με τη φωτιά.

Η φωτογραφία που κοινοποίησε στα social media η Μαρία Κορβέση δείχνει αυτό που όλη η Ελλάδα λέει, παρά τη φωτιά που μαίνεται ανεξέλεγκτη: «Μπράβο στους εθελοντές δασοπυροσβέστες, μπράβο στους πυροσβέστες».

Τη φωτογραφία κοινοποίησε στα social media η Μαρία Κορβέση

Συγκλονιστική, όμως, είναι και η φωτογραφία που κοινοποίησε στο Instagram ο δημοσιογράφος, Χρήστος Μπάρλας. Στη φωτογραφία φαίνονται οι εθελοντές πυροσβέστες να κρατούν το κεφάλι τους από την κούραση, να παίρνουν λίγες ανάσες από την πολυήμερη μάχη, για να σπεύσουν και πάλι στις φωτιές. Κάθε λεπτό, άλλωστε, γι’ αυτούς είναι κρίσιμο.

Εθελοντές δασοπυροσβέστες - Τη φωτογραφία δημοσίευσε στο Instagram ο Χρήστος Μπάρλας

Τη φωτογραφία με τους εθελοντές πυροσβέστες κοινοποίησε στο Instagram ο δημοσιογράφος, Χρήστος Μπάρλας

Πηγή: reader.gr

Προηγούμενο άρθροΦωτιά Αττική-Τραγωδία: Πέθανε ο κάτοικος της Ιπποκρατείου Πολιτείας που νοσηλευόταν στο ΚΑΤ
Επόμενο άρθροΔήμος Αργοστολίου: Η Κεφαλονιά δεν ξεχνάει…