Σοκ στην τοπική αστυνομία (Πάτρας) προκάλεσε ο ξαφνικός θάνατος του Υπαστυνόμου Β  Ηλία Παπαδημητρίου, σε ηλικία 50 ετών, ο οποίος υπηρετούσε στο Γ΄Αστυνομικό Τμήμα της Πάτρας.

Ο πατέρας δύο ανήλικων παιδιών είχε μεταβεί σε ένα κτήμα στην περιοχή της ΒΙΠΕ όταν ξαφνικά αισθάνθηκε αδιαθεσία. Ενημέρωσε συγγενικό του πρόσωπο ενώ έφτασε στο σημείο και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, αλλά δυστυχώς έμελλε να αφήσει την τελευταία του πνοή.

Οι συνάδελφοί του είναι συντετριμμένοι από την απώλεια ενός αγαπητού και υποδειγματικού ένστολου.

Χθες μάλιστα είχε υπηρεσία στο Γ΄ Αστυνομικό Τμήμα, το προσωπικό του οποίου είναι συγκλονισμένο από τον απροσδόκητο χαμό του.

Ο Ηλίας Παπαδημητρίου πριν λίγους μήνες είχε χάσει την σύζυγό του, με την οποία απέκτησαν δύο παιδιά, 9 και 15 ετών, τα οποία έμελλε να χάσουν το στήριγμά τους.

Πηγή: flamis.gr
Προηγούμενο άρθροΚεφαλονιά: “Βελτίωση επαρχιακής οδού Αργοστόλι-Πόρος. Σε λίγο τελειώνει λέει η μελέτη….. Μας δουλεύουν ψιλό γαζί!!”
Επόμενο άρθροΛηξούρι: “Μαθητές, εκπαιδευτικοί και γονείς λάβαμε σήμερα τα όμορφα μπλουζάκια και σακίδιά μας και είμαστε έτοιμοι να συμμετάσχουμε στον 2ο ποδηλατικό γύρο του Σύλλογος Καρκινοπαθών Κεφι” (εικόνες+βίντεο)