Οι χρήστες του Twitter στις αναρτήσεις τους αναρωτιούνται αν πρόκειται για αληθινό γεγονός, ενώ αρκετοί είναι εκείνοι που το διακωμωδούν.

Οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο έχουν προσαρμοστεί στην νέα πραγματικότητα λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Στην ζωή όλων έχει μπει για τα καλά η τηλεργασία, το Zoom catch-up ή η γυμναστική από το σπίτι.

Ωστόσο αυτή η καραντίνα δεν είναι αποτρεπτική για όσους έχουν αποφασίσει να μην χαλάσουν τα σχέδια τους όσον αφορά κάποια μυστήρια όπως η βάπτιση.

Έτσι μία φωτογραφία δείχνει μια οικογένεια να βαφτίζει το παιδί της σε καθολική εκκλησία και ο ιερέας να χρησιμοποιεί νεροπίστολο!

We live in interesting times… #9ACA .This picture of a priest baptising an infant with a water gun has recently gone viral on Twitter.

Δημοσιεύτηκε από A Current Affair στις Κυριακή, 24 Μαΐου 2020

 

Το στιγμιότυπο του… περίεργου βαπτίσματος με νεροπίστολο έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αφού δημοσιεύτηκε τις τελευταίες ημέρες και όλοι αναρωτιούνται αν πρόκειται για αληθινό γεγονός, ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που το διακωμωδούν.

Η ακριβής τοποθεσία της λήψης της φωτογραφίας δεν είναι γνωστή και δείχνει το μωρό να έχει στραμμένο το πρόσωπο προς τον ιερέα ο οποίος κρατάει ένα νεροπίστολο και το ψεκάζει. Μάλιστα ο ιερέας φοράει και μάσκα.

Ένα παρόμοιο γεγονός με μια άλλη οικογένεια έκανε τον γύρο του διαδικτύου στα τέλη Μαρτίου.

Η Mary και η Kyle Nielsen, από τη Μινεσότα, είχαν κανονίσει να βαπτίσουν το δυο μηνών μωρό τους, όμως ξέσπασε η πανδημία.

Ωστόσο αποφάσισαν να μην χαλάσουν τα σχέδιά τους και κάλεσαν τον πάστορα τους στο σπίτι τους ο οποίος το βάπτισε με νεροπίστολο.

Social Distancing Baptism

Δημοσιεύτηκε από Cynthia Holmberg Henschen στις Κυριακή, 29 Μαρτίου 2020

Πηγή: gazzetta.gr

Προηγούμενο άρθροΈφυγε από τη ζωή διάσημος ηθοποιός
Επόμενο άρθροΙθάκη: Η πρόταση για δημιουργία κλειστού γηπέδου-Από που θα βρεθούν τα χρήματα