Φρίκη στην Κόρινθο: 33χρονος απήγαγε τη σύζυγό του, την βίασε και προσπάθησε να της κάψει τα μαλλιά

Το μαρτύριο της γυναίκας στην Κορινθία προκαλεί σοκ. Ένας εφιάλτης που ξεκίνησε με την απαγωγή της. Ο βιασμός μέσα σε σπίτι ήταν η κορύφωση της φρίκης που έζησε…

Τα όσα έζησε στην Κορινθία παραπέμπουν σε ταινία τρόμου. Η απαγωγή από το σπίτι που έμενε ήταν μόνο η αρχή. Τα χτυπήματα στο αυτοκίνητο και ο βιασμός στο σπίτι που τη μετέφερε ήταν η συνέχεια. Με την 28χρονη Ελληνίδα να δίνει στο τέλος μάχη για να μην καεί ζωντανή. Ο δράστης, της έβαλε φωτιά στα μαλλιά με αναπτήρα και λίγο έλειψε να την σκοτώσει. Σε κατάσταση σοκ κατάφερε να σωθεί με τους αστυνομικούς να φτάνουν γρήγορα στην άκρη του νήματος και να περνούν χειροπέδες στον 33χρονο Αλβανό.

Όλα έγιναν την περασμένη Τετάρτη (28-09-2022) στην Κορινθία, με την είδηση να γίνεται γνωστή πριν από λίγες ώρες. Ο 33χρονος έστησε καρτέρι έξω από το κατάστημα που εργαζόταν στην περιοχή Αλμυρή και όταν την είδε να βγαίνει της επιτέθηκε. Την ανάγκασε να μπει στο αυτοκίνητό της και το μαρτύριο της 28χρονης μόλις είχε ξεκινήσει.

Η γυναίκα φώναζε για βοήθεια αλλά ήταν μόνη. Ο 33χρονος Αλβανός με το ένα χέρι κρατούσε το τιμόνι και με το άλλο τη χτυπούσε στο πρόσωπο. Κάποια στιγμή την πήγε στο πατρικό του και εκεί κατηγορείται ότι την βίασε. Ο εφιάλτης όμως δεν είχε ολοκληρωθεί για την άτυχη γυναίκα.

Ο 33χρονος κατηγορείται ότι της έβαλε φωτιά στα μαλλιά στην περιοχή Κυρα Βρύση και εκεί την εγκατέλειψε σε άθλια κατάσταση. Μετά από ώρες η 28χρονη πήγε σε αστυνομικό τμήμα και έκανε καταγγελία, με τις έρευνες για τον εντοπισμό του άντρα που υπέδειξε, να αποδίδουν ταχύτατα.

Όπως έγινε γνωστό ο 33χρονος συνελήφθη την ίδια μέρα το μεσημέρι (Τετάρτη 28.09.2022), λίγες ώρες μετά την απαγωγή και τον βιασμό της εν διαστάσει συζύγου του.

Αυτή την ώρα βρίσκεται στον ανακριτή και αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της ενδοοικογενειακής βία, σωματικής βλάβης αδύναμων ατόμων, παράνομη κατακράτηση και βία.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΑΝΝΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑ ΤΣΟΥΤΣΑ

Πηγή: newsit.gr