Φρίκη στον Άγιο Παντελεήμονα με ομαδικό βιασμό εγκύου

Σοκάρει η υπόθεση βιασμού μία γυναίκας στον Άγιο Παντελεήμονα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, τρεις Πακιστανοί, ηλικίας 19, 21 και 27 ετών συνελήφθησαν σήμερα (23.06.2021) στην Ομόνοια, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αγίου Παντελεήμονα σε συνεργασία με την ΟΠΚΕ, με την κατηγορία του βιασμού κατά συναυτουργία.

Οι δράστες παρέσυραν με δόλο στο σπίτι τους την 26χρονη που είναι τριών μηνών έγκυος και έχει νοητική καθυστέρηση και τη βίασαν. Από τις αρχές, αναζητείται και ένας Αφγανός.

Οι συλληφθέντες πρόκειται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Το χρονικό της φρικιαστικής υπόθεσης

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η νεαρή γυναίκα πήγε στις 21.30 στην Ομόνοια, για να φτιάξει το κινητό της. Την προσέγγισε ένα άτομο νεαρής ηλικίας, την πήγε σε ένα σκοτεινό σημείο και τη βίασε. Στη συνέχεια, δύο άντρες προσφέρθηκαν να τη βοηθήσουν και την πήγαν σε διαμέρισμα επί της οδού Αριστοτέλους, όπου τη βίασαν και ο τρίτος ήταν στην πόρτα για να ελέγχει το χώρο.

Περίπου στις 3.30 τα ξημερώματα την άφησαν να φύγει. Γειτόνισσα άκουσε την 26χρονη να φωνάζει “βοήθεια, αφήστε με να φύγω. Δεν θέλω να μου κάνετε κάτι άλλο”. Ειδοποιήθηκε η αστυνομία που αμέσως πήγε στο διαμέρισμα, αλλά δεν τους βρήκε.

Στις 7 το πρωί η ΟΠΚΕ τους εντόπισε και τους συνέλαβε. Στο διαμέρισμα βρέθηκε το εσώρουχο της γυναίκας, κομμάτια από τα ρούχα της και γενετικό υλικό της.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΑΡΙΝΟΣ ΑΛΕΙΦΕΡΗΣ

Πηγή: newsit.gr