Το βίντεο είναι συγκινητικό. Δείχνει ένα γαιδουράκι το οποίο το έστελναν σε σφαγείο για να πουλήσουν μετά το κρέας του, να κλαίει με λυγμούς και να κουνάει το κεφάλι του πάνω κάτω. Κάποιοι λένε ότι από τα μάτια του έσταζαν κανονικά δάκρυα.

Το περιστατικό συνέβη έξω από σφαγείο στη βορειοανατολική Κίνα. Ο γάιδαρος βρίσκεται μέσα σε ένα κλουβί επάνω σε ένα αυτοκίνητο και κάνει σαν να παρακαλάει τον κόσμο να τον σώσει. Κλαίει και κουνάει συνέχεια πάνω κάτω το κεφάλι του. Γνωρίζει ότι η ζωή του σε λίγες ώρες θα σταματήσει.

Μια ομάδα θεατών από τον κόσμο που έβλεπε το σπαραχτικό αυτό θέαμα, έκανε επιτόπου έρανο και συγκέντρωσε 9.000 γιουάν, δηλαδή περίπου 1.000 ευρώ. Αμέσως με τα χρήματα αυτά πλήρωσαν τον ιδιοκτήτη του που ήταν και ο οδηγός του φορτηγού και αγόρασαν το γαιδουράκι.

Πλέον ο γάιδαρος ζει σε ένα χωριό της περιοχής και βοηθάει τον αγρότη που έχει αναλάβει την υιοθεσία του στις δουλειές της υπαίθρου.

Πηγή: aftodioikisi.gr
Προηγούμενο άρθροΤουρισμός: Νωρίτερα οι πτήσεις από Πράγα για Κεφαλονιά-Ξεκινούν 2 Ιουλίου
Επόμενο άρθροΚαππάτος: Με τον Γεραπετρίτη στο Μαξίμου-Για το δασικό, το Νοσοκομείο Κεφαλονιάς & την αξιοποίηση της Βαλλιανείου Επαγγελματικής Σχολής Ληξουρίου