Γάμοι σε… βάρδιες και τετραήμερα γλέντια λόγω κορονοϊού

Παρά τα έκτακτα μέτρα που ισχύουν σε Χανιά και Ηράκλειο, κάποιοι κάτοικοι του νησιού δεν σταματούν να ψάχνουν… κόλπα για να πραγματοποιήσουν γάμους και γαμήλια πάρτι

Καθώς ήδη σε δύο νομούς της Κρήτης (Χανιά και Ηράκλειο) ισχύουν έκτακτα μέτρα για την αποφυγή της περαιτέρω διασποράς του κορονοϊού, κάποιοι κάτοικοι του νησιού δεν σταματούν να ψάχνουν… κόλπα για να πραγματοποιήσουν γάμους και γαμήλια πάρτι, προσπερνώντας το όριο των 50 ατόμων. Δυο από αυτά είναι οι γάμοι σε βάρδιες και τα τετραήμερα γλέντια!

Όπως μετέδωσε η εκπομπή «Καλοκαίρι Μαζί», δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις νεόνυμφων οι οποίοι πραγματοποιούν το πάρτι του γάμου τους σε… δόσεις, προκειμένου να διασκεδάσουν για το χαρμόσυνο γεγονός με όλους τους δικούς τους ανθρώπους.

Η προσωρινή Πρόεδρος Παγκρήτιου Συλλόγου Επιχειρηματιών Γάμου, Κ. Κοκκινάκη, από την πλευρά της, αναφέρθηκε στη ζημία που υφίστανται τόσο τα ζευγάρια όσο και ο κλάδος από την αναβολή/ακύρωση γάμων, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως αυτή τη στιγμή οι επιχειρηματίες γάμου πλήττονται στο 100%.

Πηγή: ethnos.gr