Γιατί αυξήθηκαν τα κρούσματα;

Η έκρηξη των κρουσμάτων έχει προκαλέσει ανησυχία στους πολίτες, αλλά και οι επιστήμονες ανησυχούν καθώς βλέπουν τις νοσηλείες να αυξάνονται.

Ο πνευμονολόγος, καθηγητής Ιατρικής και πρώην Πρύτανης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Κωνσταντίνος Γουργουλιάνης αφού «καρφώνει» τους «ειδικούς» στα ΜΜΕ, αναφέρει πως στην Ελλάδα γίνονται κατά μέσο όρο πέντε φορές περισσότερα τεστ απο τον μέσο όρο της Ευρώπης γεγονός που εξηγεί τους αριθμούς που δίνει ημερησίως ο ΕΟΔΥ. Η ανάρτηση του Κωνσταντίνου Γουργουλιάνη:

Τώρα που οι «ειδικοί» στα μέσα μαζικής ενημέρωσης ασχολούνται με τα «κρούσματα», δείτε μερικά στοιχεία από τις υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης που σχεδόν όλες έχουν χαλαρώσει τα μέτρα μερικούς μήνες πριν από εμάς. Κάνουμε πέντε φορές περισσότερα τεστ από το μέσο όρο της Ευρώπης . Η Νορβηγία, το Βέλγιο, η Ισπανία, η Κροατία, η Ιρλανδία τουλάχιστον δέκα φορές λιγότερα από την Ελλάδα, ενώ η Δανία, η Γερμανία και η Σουηδία δεν κάνουν σχεδόν κανένα διαγνωστικό τεστ για τον κορονοιό. Οι θάνατοι ανά εκατομύριο πληθυσμού την τελευταία εβδομάδα στην Ελλάδα ήταν 6, στην Δανία και την Ισπανία 3, στη Σουηδία, τη Γερμανία, την Ιρλανδία 1. Ας επικεντρωθούμε στο πραγματικό πρόσωπο της πανδημίας και ας αφήσουμε πίσω μας την άσκοπη «αριθμολαγνεία» που μόνο πανικό προκαλεί.

Πηγή: instanews.gr

Προηγούμενο άρθροΘέμα ημερών πλέον: Το μέτρο μόνο στα νησιά που έρχεται μετά την έκρηξη κρουσμάτων
Επόμενο άρθροΥπουργείο Υποδομών: Μερική ανάκληση απόφασης για φυσικά πρόσωπα-πληγέντες του ΙΑΝΟΥ-Δείτε τη νέα απόφαση (απόφαση)