«Γι’αυτό τον σκότωσε και όχι για τα λεφτά…»: Συγκλονίζει η αδερφή του 31χρονου Μπάμπη 1 μήνα μετά τη δολοφονία

Η αδελφή του 31χρονου Μπάμπη, που δολοφονήθηκε στο Μεσολόγγι, στις 4 Ιανουαρίου, εξέφρασε τις αντιρρήσεις της για το κίνητρο του 50χρονου κρεοπώλη, αμφισβητόντας ότι τον σκότωσε για δανεικά.

Ειδικότερα, η αδερφή του Μπάμπη Κούτσικου, μιλώντας στο Star, εξέφρασε τις αντιρρήσεις της αν το κίνητρο ήταν τα δανεικά που χρωστούσε ο 50χρονος στον Μπάμπη Κούτσικο.

Παράλληλα, δεν έχει αποκλειστεί το σενάριο για τα κυκλώματα αρχαιοκαπηλίας, που λυμαίνονται τον κάμπο του Μεσολογγίου.

Στο μεταξύ, στο δωμάτιο του Μπάμπη Κούτσικου βρέθηκαν κυνηγετικές σφαίρες, αλλά η καραμπίνα που είχε μαζί του, το βράδυ της 4ης Ιανουαρίου, παραμένει άφαντη.

Η αδελφή του 31χρονου Μπάμπη για το κίνητρο της δολοφονίας

Όπως είπε η αδελφή του 31χρονου Μπάμπη, στο δωμάτιό του εντοπίστηκαν κουτιά με κυνηγετικές σφαίρες, τα οποία είχε αγοράσει την προηγούμενη μέρα από την εξαφάνισή του, αλλά τελικά δεν τα πήρε μαζί του.

Από την πλευρά του, ο ιδιωτικός ερευνητής, Γιώργος Τσούκαλης, μίλησε στο MEGA και υπογράμμισε ότι «ο 36χρονος αρχαιοκάπηλος και ο κρεοπώλης γνωρίζονται. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος έχει σχέση με τη δολοφονία του Μπάμπη. Δεν ξέρουμε όμως αν μέσα στην εξίσωση υπάρχει κάτι άλλο. Δεν είναι τυχαίο ότι από τις πρώτες ημέρες υπήρχε αυτή η οσμή της χρυσοθηρίας και αρχαιοκαπηλίας από μεριάς του κρεοπώλη».

Και πρόσθεσε ότι «το λέω με βεβαιότητα. Κάτι σκαρφίστηκε ο κρεοπώλης και τον παγίδευσε. Λεπτομέρειες για το τι συνέβη θα το δείξει η έρευνα. Στην κατοχή του 32χρονου βρέθηκαν σημαντικές αρχαιότητες. Ο συγκεκριμένος αρχαιοκάπηλος είπε στους αστυνομικούς ότι υπάρχει η αποθήκη, που σημαίνει ότι μίλησε. Ενδεχομένως λοιπόν, αν υπάρχει σύνδεση με τον κρεοπώλη να δώσει και άλλες λεπτομέρειες για να δοθεί ένα τέλος στην αγωνία της οικογένειας. Δεν αποκλείω να βρίσκονται στην ίδια εξίσωση και οι δύο υποθέσεις».

πηγή: enimerotiko.gr