Γιατί ο Αλέξης Κούγιας έστειλε εξώδικο στη Ζήνα Κουτσελίνη, τον Πέτρο Κουσουλό και την ποινικολόγο Μαρία Κουρτέση; Όσα λέει ο ίδιος (video)

Ο Αλέξης Κούγιας απάντησε  στην κάμερα της εκπομπής  “Αλήθειες με τη Ζήνα” και στην Κατερίνα Σουλιώτη για το εξώδικο που απέστειλε στη Ζήνα Κουτσελίνη, τον Πέτρο Κουσουλό και την ποινικολόγο Μαρία Κουρτέση, η οποία φιλοξενήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στο πλατό της εκπομπής.

“Όσον αφορά την κυρία Ζήνα, την οποία τη θυμάμαι από τότε που ήταν αρχισυντάκτρια στην εκπομπή της κυρίας Στεφανίδου, εγώ δεν τη γνώριζα, ήταν φίλη μιας γραμματέως μου. Ποτέ δεν έχω βγει για καφέ με δημοσιογράφο. Με τον Γιώργο Λιάγκα έχουμε μια προσωπική φιλία και την κυρία Σκορδά την ξέρω πολλά χρόνια. Διαφωνώ και γι’ αυτό το λόγο δεν έχω πάει και ποτέ στην κυρία Κουτσελίνη, ενώ με προσκαλεί καθημερινά να μου κάνει και προσωπική συνέντευξη και να μου αφιερώσει μια εκπομπή και να μιλήσουμε για όλα. Επιλέγω τις εκπομπές.

Αυτό που κάνατε χθες, κατά τη διάρκεια της δίκης, γι’ αυτό έστειλα και το εξώδικο, που προαναγγέλλει αγωγή βέβαια. Καλέσατε μια δικηγόρο, κατά τη διάρκεια της δίκης, όπως καλείται και εμένα κατά τη διάρκεια της δίκης και της κάνατε προσωπική συνέντευξη με μοναδικό στόχο να πληγεί ο εντολέας μου. Αυτό που κάνατε χθες και αυτό που έκανε η κυρία Κουρτέση είναι ποινικό αδίκημα. Κατά τη διάρκεια της δίκης καλείτε μονομερώς μία δικηγόρο που κακώς ήρθε και η οποία έχει καταρρακώσει το τεκμήριο αθωότητας επί 16 μήνες του κυρίου Λιγνάδη. Εσείς καλέσατε, δεν ξέρετε ποιον καλέσατε; Εμένα με καλέσατε ποτέ; Κυρία Σουλιώτη, εμένα δεν με κάλεσε κανείς, στο γραφείο μου δεν πήρε κανείς. Να με πληρώσετε 150.000 να έρθω.

Για ότι λέτε, για ότι κάνετε κι εγώ δεν είμαι αυτοφωράκιας δικηγόρος, σαν αυτούς που στέλνετε στην Πισπιρίγκου, σας το λέω ευθέως. Γι’ αυτούς που στέλνετε στην Πισπιρίγκου και αναλαμβάνουν και παραιτούνται. Σας το λέω ευθέως, εγώ είμαι ο Κούγιας. Αναφέρομαι σε αυτούς που στέλνετε, σε διάφορες υποθέσεις. Γιατί όταν έπαιρνα τηλέφωνο, δεν το σηκώνατε; Το έχω μάθει κι απ’ έξω. Το έχω μάθει απ’ έξω από τις δέκα φορές που το πήρα την ώρα της εκπομπής. Η επιστολή μου τα λέει όλα. Όποιος γνωρίζει καλά ελληνικά, αντιλαμβάνεται ότι αντί να δικάζουμε τι δίκη Λιγνάδη πια, δικάζουμε τη δίκη των δημοσιογράφων”, τόνισε χαρακτηριστικά ο ποινικολόγος.

Δείτε όλα όσα είπε στο video εδώ

Πηγή: zinapost.gr