Γιώργος Λιάγκας: Οι πρώτες εικόνες από το σπίτι του μετά τη φωτιά

Φωτιά ξέσπασε το πρωί της Τρίτης 24 Σεπτεμβρίου στο σπίτι του Γιώργου Λιάγκα στα νότια προάστια.

Όπως ο ίδιος ο παρουσιαστής περιέγραψε στο ξεκίνημα της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1, η φωτιά ξεκίνησε από έναν ηλεκτρολογικό πίνακα στο υπνοδωμάτιο του πρώτου ορόφου της μεζονέτας και μέσα σε 8 λεπτά, οι άνδρες της πυροσβεστικής είχαν καταφτάσει στο σημείο.

Το TLIFE βρέθηκε πολύ διακριτικά στην οικία του Γιώργου Λιάγκα στα νότια προάστια και, στο πλαίσιο του ρεπορτάζ για τη φωτιά που ο ίδιος αποκάλυψε μέσα από την εκπομπή του, εξασφάλισε τα πρώτα στιγμιότυπα…

Τι απαντά ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε η δημοσιογράφος Ειρήνη Πεϊβάνη, με τον κ. Βαθρακογιάννη, ο ίδιος υποστηρίζει: «Η φωτιά στην μεζονέτα του Γιώργου Λιάγκα ήταν μικρής έκτασης. Στις 8 το πρωί ο ίδιος ο Γιώργος Λιάγκας κάλεσε την πυροσβεστική και στις 8:08′ οι άνδρες της πυροσβεστικής είχαν φτάσει. Φωτιά πήρε μια ντουλάπα σε υπνοδωμάτιο, η οποία περιείχε βιβλία, δίπλα στην οποία υπήρχε ένας ηλεκτρολογικός πίνακας. Πιθανότατα η φωτιά ξεκίνησε από εκεί».

Σύμφωνα με τον κ. Βαθρακογιάννη, οι πυροσβέστες έσβησαν τη φωτιά με έναν πυροσβεστήρα ενώ δεν χρησιμοποιήθηκε νερό για να μην προκληθούν περαιτέρω ζημιές. Η φωτιά έσβησε αμέσως, ήταν πολύ μικρή και έμεινε στον χώρο της ντουλάπας. Δημιουργήθηκαν κάποιες φθορές σε ακτίνα 2 μέτρων λόγω του καπνού. Οι πυροσβέστες χρησιμοποίησαν και θερμική κάμερα για να ανιχνεύσουν περαιτέρω εστίες στον χώρο όπου και δεν υπήρξαν.

συνέχεια στο tlife