Γιώργος Παπαδάκης: Ο 4ος «γιος» του που δεν ξέρει κανείς, η 1η συνάντηση και η άγνωστη ιστορία του

Ο ρεπόρτερ Λάζος Μαντικός σε μία από τις φορές που έχει παραχωρήσει συνέντευξη, μίλησε για την συνεργασία του με γνωστό δημοσιογράφο.

Ο Λάζος Μαντικός δεν είχε ολοκληρώσει τις σπουδές του στο Πάντειο πριν επιλέξει να γραφτεί στη σχολή δημοσιογραφίας αποκάλυψε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

«Πρώτα τελείωσα τη σχολή του ΑΝΤ1 και μετά το Πάντειο. Πήρα πτυχίο στον Παπαδάκη, θυμάμαι να μου δίνει συγχαρητήρια», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Τι δήλωσε ο Λάζος Μαντικός για τον γνωστό δημοσιογράφο

«Ο Γιώργος Παπαδάκης είναι ο τηλεοπτικός μου πατέρας, με πήρε πραγματικά χέρι -χέρι. Αν δεν ήταν ο Παπαδάκης δεν ξέρω αν θα ήμουν δημοσιογράφος. Έλεγα ότι εάν δεν τα καταφέρω θα γίνω γκαρσόνι» τόνισε.

Τέλος, ο ρεπόρτερ δήλωσε χαρακτηριστικά για τη γνωριμία του με τον γνωστό δημοσιογράφο: «Τελείωνα τη σχολή του ΑΝΤ1 και έρχεται το κομμάτι της πρακτικής.

Μου λένε “Θα κάνεις πρακτική στο Δελτίο Ειδήσεων”, τους έλεγα εγώ “Ρε παιδιά θέλω Παπαδάκη”, μου απαντούσαν πως δεν χρειάζονται άτομα. Μας καλεί σε μία παρουσίαση βιβλίου και ένας από τους ομιλητές είναι ο Παπαδάκης.

Τον έπιασα και του είπα: “Χαίρομαι πολύ που σας γνωρίζω, θέλω να έρθω να κάνω πρακτική σε εσάς αλλά δεν θέλετε άτομα”. Μου απάντησε: “Πως δεν θέλουμε;”. Με πήρε αμέσως στο γραφείο. Όλοι νόμιζαν ότι είμαι βύσμα, με τον καιρό κατάλαβαν ότι δεν είμαι».

πηγή fanpage.gr