Γλέντι στο Πανηγύρι της Διώτισσας σε περιβάλλον… μπουάτ!

Δεν πτόησαν το ηθικό της ορχήστρας και των διοργανωτών του Π.Σ. Λουρδάτων «Ο ΠΛΑΤΑΝΟΣ»  οι συνεχείς διακοπές ρεύματος (λόγω κακής διανομης του φορτίου) που άφηναν στα μισά τη μουσική και στο σκοτάδι τους καλεσμένους. Η λύση δόθηκε, ρεύμα με μπαλαντέζες από το διπλανό εστιατόριο “Διόνυσος”.

Παρ’ όλες τις δυσκολίες η βραδυά κύλησε ομαλά με περισσότερο φως στην πίστα και ότι έφθανε στα τραπέζια. Απολαύσαμε περιβάλλον …μπουάτ!

Η πίστα βόγγηξε από τους κυκλοτικούς παραδοσιακούς χορούς από συγχωριανούς και φίλους, με τους αλοδαπούς, να προσπαθούν φιλότιμα να ακολουθήσουν τα βήματα του χορού. Αργά, ρεμπέτικα.

Ζωντανή μουσική από την πολύ καλή κομπανία που την αποτελούσαν οι: Νίκος Αναγνωστόπουλος (πλήκτρα /τραγούδι) , Αλκαίος Σουγιούλ (μπουζούκι /τραγούδι) , Λαμπρογιάννης Πεφάνης (βιολί) και η δική μας Ελευθερία Edwards (τραγούδι).

Εντυπωσιακή εμφάνιση με παραδοσιακές στολές έκαναν και τα παιδιά του χορευτικού συγκροτήματος του συλλόγου, με τους ξένους καλεσμένους που είχαν κατακλύσει τον προαύλιο χώρο του π. Δημοτικού Σχολείου Λουρδάτων, να απολαυάνουν τους παραδοσιακούς χορούς της πατρίδας μας.

Η οργάνωση άψογη με πλούσιο μενού από γνωστό κέτερινγκ.

Και του χρόνου!

Λιβέριος Πετρίδης

Αναδημοσίευση από http://www.lourdas.gr