Γλίτωσε το γιο του από του… καρχαρία τα δόντια – Σοκάρουν οι φωτογραφίες με τα σημάδια από την επίθεση

Μάχη έδωσαν μπαμπάς και γιος στη Βόρεια Καρολίνα των ΗΠΑ, όταν ένας… καρχαρίας δάγκωσε τον 16χρονο Νικ Άρθουρ στο πόδι.

Ο νεαρός βγήκε ζωντανός αλλά με περίπου 40 τραύματα από την επίθεση του καρχαρία ενώ στις φωτογραφίες που δημοσιεύει η Mirror μπορεί να δει κανείς τα σημάδια από τα κοφτερά του δόντια.

Ο Νικ κολυμπούσε με τον μπαμπά του και την αδερφή του σε απόσταση περίπου 25 μέτρων από την ακτή, όταν ξαφνικά άρχισε να ουρλιάζει.

«Στην αρχή νομίζαμε ότι φώναζε από χαρά αλλά όταν τον κοίταξα, είδα τον καρχαρία» περιγράφει στο CNN ο πατέρας του 16χρονου.

«Ένιωσα πολύ έντονη πίεση και σκέφτηκα κάποιο ζώο με δάγκωσε αλλά δεν κατάλαβα τι ακριβώς συνέβαινε. Προσπάθησα να τραβήξω το πόδι μου έξω από το νερό και είδα στο πόδι μου έναν καρχαρία!» διηγείται ο Νικ στο WBTV.

Ο πατέρας του είδε τον καρχαρία πάνω στο πόδι του γιου του και τότε ο ίδιος άρχισε να κλωτσάει τον καρχαρία και ο Νικ έριχνε γροθιές.

«Τα χέρια μου αιμορραγούσαν. Όλα τριγύρω ήταν μέσα στην άμμο και το αίμα και δεν μπορούσα πραγματικά να καταλάβω τι γινόταν. Τα δάχτυλά μου ήταν γδαρμένα γιατί προσπαθούσα να κρατήσω το στόμα του καρχαρία ανοιχτό» συγκλονίζει ο νεαρός.

Όταν τελικά ο Νικ απελευθερώθηκε από τα σαγόνια του καρχαρία, ο ίδιος και ο μπαμπάς του κατάφεραν να κολυμπήσουν με ασφάλεια στην ακτή και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, όπου ο νεαρός χρειάστηκε 19 ράμματα.

Πηγή: reader.gr