Γλυφάδα: Θανατηφόρο τροχαίο με εγκατάλειψη – Συγκλονίζει ο πατέρας του θύματος

«Θέλω να βρω τον δολοφόνο που σκότωσε το παιδί μου» τόνισε χαρακτηριστικά ο πατέρας του άτυχου 25χρονου

Έκκληση σε όποιον μπορεί να τον βοηθήσει προκειμένου να βρεθεί ο ασυνείδητος οδηγός, που σκότωσε τον γιο του απεύθυνε ο πατέρας του 25χρονου που έχασε την ζωή του τα ξημερώματα της Τετάρτης στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, στη Γλυφάδα.

Το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε στο ρεύμα προς Αθήνα, και συγκεκριμένα στο ύψος της Γλυφάδας, όταν ο ο οδηγός ενός ανασφάλιστου μαύρου πολυτελούς αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο του πέρασε την διαχωριστική νησίδα μπήκε στον παράδρομο και χτύπησε θανάσιμα έναν 25χρονο μοτοσικλετιστή, τον οποίο και εγκατέλειψε.

Ο πατέρας του άτυχου νεαρού Γ. Καρανίκας μίλησε την Παρασκευή (21/2) στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1 για το περιστατικό, ενώ παράλληλα έκανε έκκληση σε όποιον έχει δει κάτι να δώσει στοιχεία, προκειμένου να βρεθεί ο δολοφόνος του γιου του.

«Ο πόνος μου είναι μεγάλος. Βγαίνω στην τηλεόραση να κάνω έκκληση, να παρακαλέσω κάποιον ότι έχει δει να πει για το παιδί μου. Θέλω να βρω τον δολοφόνο που σκότωσε το παιδί μου. Το παιδί μου ζούσε και το παράτησε εκεί, στην άσφαλτο. Σας παρακαλώ πάρα πολύ, μόνο αυτό θέλω.

Άφησε το παιδί μου στην άσφαλτο. Το άφησε… Μόνο γι αυτό να τιμωρηθεί όπως του αξίζει. Σας παρακαλώ πάρα πολύ, σας παρακαλώ, σας παρακαλώ» ανέφερε χαρακτηριστικά ο άτυχος πατέρας.

Πηγή: ethnos.gr