Γλυφάδα: Το κίνητρο του δράστη για το μακελειό – Το τελεσίγραφο που πυροδότησε την δολοφονική μανία του

Μετά το πρώτο σοκ της είδησης για το μακελειό με τους τέσσερις νεκρούς στη Γλυφάδα, αυτό που όλοι άρχισαν να αναζητούν είναι το κίνητρο του δράστη.

Τι συνέβη και ο 76χρονος Αιγύπτιος επιστάτης της οικογένειας Καρνέση, το δεξί τους χέρι για τέσσερις δεκαετίες, αποφάσισε να κόψει το νήμα της ζωής τριών ανθρώπων αλλά και το δικό του, στη ναυτιλιακή στη Γλυφάδα όπου έγινε το πρωινό μακελειό;

Σύμφωνα με το LiveNews, αυτό που όπλισε το χέρι του Αιγύπτιου επιστάτη της οικογένειας Καρνέση, ήταν μια ενόχληση που είχε λίγο νωρίτερα.

Σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου, κάποιος ενημέρωσε τον Αιγύπτιο ότι πρέπει να εγκαταλείψει το σπίτι που του είχε παραχωρήσει η οικογένεια Καρνέση για να μένει, στη Γλυφάδα, σε απόσταση πολύ κοντινή από το δικό της.

Ο λόγος που έγινε αυτό, είναι γιατί ο Αιγύπτιος φέρεται να είναι πάρει το «μέρος» του αδερφού της οικογένειας, με το οποίο οι αδερφές είχαν διαφορές. Έτσι αποφάσισαν να του ζητήσουν πίσω το σπίτι που του είχαν παραχωρήσει.

Σύμφωνα με το LiveNews, ο Αιγύπτιος επιστάτης, πήγε το πρωί στα γραφεία της ναυτιλιακής εταιρείας για να ζητήσει μία δεύτερη ευκαιρία από την Μαρία Καρνέση. Εκείνη του αρνήθηκε…

Τότε, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο δράστης κατέβηκε στο αυτοκίνητο, πήρε μια καραμπίνα και ανέβηκε ξανά επάνω, όπου έγινε το μακελειό.

πηγή: newsit.gr