Γλυκά Νερά: Αίτημα για αποκλειστική επιμέλεια της Λυδίας κατέθεσε η μητέρα της Καρολάϊν

Επίσημα κατατέθηκε σήμερα από την πλευρά της μητέρας της Καρολάϊν να αναλάβει την αποκλειστική επιμέλεια της μικρής Λυδίας. Το αίτημα κατατέθηκε από τον δικηγόρο της οικογένειας Θανάση Χαρμάνη.

Μεταξύ άλλων ο κ.Χαρμάνης ανέφερε σε δηλώσεις του:

«Ήρθαμε να καταθέσουμε στην εισαγγελέα ανηλίκων το αίτημα για αποκλειστική επιμέλεια της Λυδίας από μητέρα Καρολάϊν. Πληροφορηθήκαμε ότι οι εκθέσεις είναι θετικές ιδίως για την Αλόνησσο. Καταθέσαμε αίτημα να ανατεθεί η επιμέλεια στη μητέρα της Καρολάϊν διότι είναι το καταλληλότερο περιβάλλον καθώς στη μεν Αθήνα η μικρή Λυδια θα είναι η κορη του δολοφόνου, στην Αλόννησο το παιδί που έχασε τη μανούλα του. Συγκλονίστηκα όταν διάβασα την έκθεση της κοινωνικής λειτουργού ότι η μικρή Λυδία παρόλο που είναι νεογνό μπορεί να αποθηκεύσει σκηνές βίας. Μέχρι χθες το βράδυ οι δύο πλευρές μιλούσαν και είναι σε καλό κλίμα οι συνομιλίες. Ανάλογο αίτημα έχει υποβληθεί από την πλευρά της οικογένειας του Μπάμπη όπως πληροφορηθήκαμε».

Σύμφωνα με πληροφορίες ανάλογο αίτημα κατέθεσε και η πλευρά του της οικογένειας του Μπάμπη που ζητάει επιμέλεια από κοινού. Μεταξύ άλλων η οικογένεια του Μπάμπη προτείνει για το παιδί να μοιραστεί ο χρόνος ανάμεσα στις δύο πλευρές, το μισό χρόνο να ζει στην Αθήνα και το άλλο μισό στην Αλόνησσο.

Πηγή: newsit.gr