Γλυκά Νερά: Αποκάλυψη με εμπλοκή τρίτου προσώπου στη δολοφονία της Καρολάιν

Υπάρχει τρίτο πρόσωπο, το οποίο εξετάζουν οι Αρχές και φέρεται να σχετίζεται με τη δολοφονία της Καρολάιν στη μαζονέτα των Γλυκών Νερών, μετά και την ομολογία του Χαράλαμπου Αναγνωστόπουλου.

Η υπόθεση της γυναικοκτονίας της 20χρονης Κάρολαιν στα Γλυκά Νερά, δεν αποκλείεται να πάρει και νέα τροπή, καθώς πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει τρίτο πρόσωπο, το οποίο εξετάζουν οι Αρχές και φέρεται να σχετίζεται με τη δολοφονία της 20χρονης κοπέλας.  Μετά τις τελευταίες συγκλονιστικές εξελίξεις στην υπόθεση, με την ομολογία του 32χρονου πιλότου.

Συγκεκριμένα, η Αγγελική Νικολούλη μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του «Alpha» και δήλωσε ότι η εκπομπή «Φως στο τούνελ» θα κάνει μια σημαντική αποκάλυψε το βράδυ της Παρασκευής (18/06). Σύμφωνα με τις πληροφορίες που είπε, υπάρχει τρίτο πρόσωπο, το οποίο εξετάζουν οι Αρχές και φέρεται να σχετίζεται με τη δολοφονία. Παρόλα αυτά, δεν είναι σίγουρο αν βρέθηκε στη μαζονέτα του ζευγαριού στα Γλυκά Νερά, την ώρα της δολοφονίας. «Πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει και τρίτο πρόσωπο. Δεν ξέρουμε όμως αν ήταν “παρών” την ώρα της δολοφονίας», είπε χαρακτηριστικά η Αγγελική Νικολούλη.

Υποψίες πως ο δολοφόνος της Καρολάιν δεν έχει πει όλη την αλήθεια

Εν τω μεταξύ, ο Αθανάσιος Κατερινόπουλος, ταξίαρχος εν αποστρατεία ΕΛ.ΑΣ., υποπτεύεται πως ο Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος δεν έχει πει όλη την αλήθεια και ο ανακριτής που θα αναλάβει την τακτική ανάκριση θα έχει πολλή δουλειά. Η προσωπική του εκτίμηση είναι ότι έγκλημα δεν οφείλεται σε ψυχικό βρασμό ή ζηλοτυπία, είναι ένα έγκλημα που έχει «ουρά».

«Δεν σκοτώνει ένας άνθρωπος για τους λόγους που προβάλει ο ίδιος και με αυτόν τον τρόπο. Κάτι άλλο κρύβεται πίσω, ίσως η Καρολάιν να ήξερε κάτι που δεν θα έπρεπε να γνωρίζει, που να έχει σχέση με δραστηριότητες δικές του και να αποτελεί το λόγο που ήθελε να χωρίσουν», υπογράμμισε στην εκπομπή «Live News» στο «Mega».

«Από την άλλη πλευρά, υπάρχει και κάτι άλλο: ναι μεν ήθελαν να χωρίσουν, αλλά είχαν στο σπίτι πολλά χιλιάδες ευρώ. Ο ίδιος είχε πει ότι είχαν αγοράσει ένα οικόπεδο. Τα χρήματα τα είχε στο χέρι μετρητά; Η τράπεζα δίνει μόνο επιταγές. Μήπως τα χρήματα προέρχονται από άλλες δραστηριότητες; Και τι έγιναν αυτά τα χρήματα;», είναι κάποια από τα ερωτήματα που έχουν προκύψει, με βάση τα όσα ανέφερε ο Αθανάσιος Κατερινόπουλος.

Πηγή: dikaiologitika.gr