Γλυκά Νερά: Έτσι είναι το αυτοκίνητων των δραστών – Αποκαλύψεις και περιγραφές των κακοποιών που σκότωσαν την Καρολάιν

Ένα μήνα μετά το έγκλημα στα Γλυκά Νερά που συγκλόνισε το Πανελλήνιο, με την άτυχη Καρολάιν να πέφτει νεκρή από τα χέρια ληστών, δίπλα στο 11 μηνών μωρό της, νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την πολύκροτη υπόθεση.

Η επεξεργασία εικόνων από κάμερες ασφαλείας, με το σκούρο αυτοκίνητο στο οποίο έχουν εστιάσει οι αρχές, φαίνεται ότι έφερε αποτελέσματα.

Σύμφωνα με στοιχεία που παρουσιάστηκαν στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» το ύποπτο όχημα φέρεται να είναι μάρκας BMW Ε36 ή Ε39, με στρογγυλά φανάρια και μικρούς προβολείς. Αυτόν τον τύπο οχήματος συνηθίζουν να χρησιμοποιούν Αλβανοί κακοποιοί στις επιθέσεις τους.

Η εκπομπή είχε παρουσιάσει από τις πρώτες ημέρες του φονικού, υλικό από κάμερες ασφαλείας στην περιοχή με αυτοκίνητα που κινήθηκαν εκεί τις επίμαχες ώρες. Οι ιδιοκτήτες τους επικοινώνησαν με το  για να δηλώσουν πως πρόκειται για τα δικά τους οχήματα. Το μόνο αυτοκίνητο που δεν έχει ταυτοποιηθεί, είναι αυτή η σκουρόχρωμη BMW, που κινήθηκε κοντά στη μεζονέτα του φονικού και διέφυγε από τη Λεωφόρο Λαυρίου με κατεύθυνση την Αγία Παρασκευή.

Η ληστεία – «καρμπόν» στα Μέγαρα

Την ίδια ώρα, μεγάλη είναι η κινητοποίηση των αστυνομικών για τη ληστεία – «καρμπόν» στον φίλο και εκπαιδευτή του πιλότου στα Μέγαρα. Ο εκπαιδευτής κλήθηκε στην Ασφάλεια για κατάθεση ενώ οι αξιωματικοί εστίασαν στα κοινά στοιχεία των δύο ληστειών σε Γλυκά Νερά και Μέγαρα και στην επαγγελματική σχέση των δύο πιλότων.

Στη ληστεία στα Γλυκά Νερά η μάσκα του αρχηγού έπεσε από το πρόσωπό του. Στο Αλεποχώρι Μεγάρων, η σύζυγος του πιλότου και εκπαιδευτή, του την αφαίρεσε και είδε τα χαρακτηριστικά του.

Έτσι είναι ο αρχηγός των σκληρών ληστών

Σύμφωνα με τις περιγραφές, προκύπτει η εξής εικόνα για τον αρχηγό:

  • Ύψος: 1.70
  • Στρογγυλό πρόσωπο
  • Μάτια μελιά-μικρά, πιο κοντά στη μύτη
  • Κοντός λαιμός
  • Εύσωμος με φαρδιές πλάτες
  • Γυμνασμένος
  • Κουρεμένο μαλλί
  • Σαρκώδη χείλη
  • Έντονη Μύτη
  • Άνω των 35 χρόνων
  • Φορούσε γάντια και σκούρα ρούχα

Στη ληστεία που έγινε στο ζεύγος στο Αλεποχώρι Μεγάρων, τα ονόματα που ακούστηκαν ήταν: Κώστας, Γιώργος και Γιάννης σύμφωνα με την εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη.

Οι συνεργοί του αρχηγού ήταν ένας ψηλός και ένας κοντός, σκουρόχρωμοι και οι δύο. Όλοι τους περίπου 35 χρόνων. Στο σπίτι έμειναν κοντά μια ώρα και φρόντισαν να μην αφήσουν κανένα ίχνος.

Η περιγραφή του συζύγου της άτυχης Καρολάιν για τους δυο συνεργούς του αρχηγού στα Γλυκά Νερά, είναι η εξής:

Ηλικίας 30-35 ο ένας και 25-30 χρόνων ο άλλος. Το ύψος τους 1.80 με 1.87 και η σωματική τους διάπλαση, κανονική. Φορούσαν σκούρα ρούχα, μαύρα γάντια και μαύρες κουκούλες full face. Ο ένας κρατούσε μαύρο πιστόλι και ο άλλος ένα ασημένιο ρεβόλβερ.

«Το μόνο που κάνω είναι να φροντίζω την κόρη μου»

Την ίδια ώρα, ο σύζυγος της, φροντίζει το μικρό κοριτσάκι, που μέσα σε μια στιγμή έμεινε ορφανό ο μητέρα, σε τόσο τρυφερή ηλικία.

«Αυτές τις ημέρες έχω την μικρή μου αδιάθετη και είμαι λίγο χαμένος. Περιμένω κι εγώ από την Αστυνομία για κάποια εξέλιξη. Εκτός από αυτό, το μόνο που κάνω είναι να φροντίζω την κόρη μου. Τίποτα άλλο…», είπε ο σύζυγος της Καρολάιν.

«Έχω κουραστεί με όλα αυτά που ακούγονται. Κρατώ δυνάμεις για να ασχολούμαι μόνο με το παιδί μου και την έρευνα».

Ο νεαρός πιλότος ελικοπτέρων της πολιτικής αεροπορίας, αναφέρθηκε στη ληστεία – «καρμπόν» στον εκπαιδευτή του. «Μακάρι να βγει κάτι και από την έρευνα σας και να είμαστε οι τελευταίοι που υποφέραμε από αυτούς τους κακοποιούς»…

Η επίθεση στη μεζονέτα του ζευγαριού έγινε μετά τις 04.00 τα ξημερώματα. Σύμφωνα με τη μαρτυρία του συζύγου, οι τρεις ληστές μπήκαν από το παράθυρο του υπογείου της μεζονέτας τους, που ήταν ξεκλείδωτο. Κρέμασαν το σκύλο της οικογένειας από το λουρί στην κουπαστή της εσωτερικής σκάλας και έφτασαν στη σοφίτα όπου κοιμόταν το ζευγάρι μαζί με το έντεκα μηνών κοριτσάκι τους.

Φαίνεται πως η 20χρονη Καρολάιν, που ήταν αθλήτρια πολεμικών τεχνών, αντέδρασε και την ακινητοποίησαν με αποτέλεσμα να πεθάνει από ασφυξία.

Ο σύζυγος αν και δεμένος και φιμωμένος, κατάφερε να επικοινωνήσει στις 06.30 το πρωί πρώτα με το 100 και στη συνέχεια με μία γειτόνισσα και φίλη τους. Οι ληστές είχαν ήδη απομακρυνθεί με λεία 10.000 ευρώ και κοσμήματα που βρήκαν στο σπίτι.

Πηγή: newsit.gr