Γλυκά νερά: Κοντά στην εξιχνίασή του άγριου εγκλήματος

Επειτα από εντατικές έρευνες και αναλύσεις των λιγοστών στοιχείων που βρέθηκαν στο σπίτι της οδού Παναγούλη, η Ελληνική Αστυνομία φέρεται να είναι κοντά στην εξιχνίαση της ληστείας μετά φόνου στα Γλυκά Νερά, με θύμα την 20χρονη Καρολάιν.

Αυτό τουλάχιστον δήλωσε την Πέμπτη, στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ο πρόεδρος Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, αν και, όπως συμπλήρωσε, υπάρχουν ακόμη ερωτήματα που περιμένουν απαντήσεις. «Η Αστυνομία τηρεί σιγήν ιχθύος και αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα λόγω των λιγοστών τεκμηρίων. Εγώ θεωρώ ότι είμαστε κοντά στην εξιχνίαση αυτής της υπόθεσης», ανέφερε ο κ. Καλλιακμάνης, για να προσθέσει:

«Τα ερωτήματα, όμως, είναι πολλά. Βλέπουμε ότι σε μια μονοκατοικία μπήκαν τρεις άνθρωποι με όπλα, που αυτό σημαίνει ότι δεν μπήκαν για μία διάρρηξη, αλλά για μία ληστεία. Ίσως τα όπλα τα είχαν για να απειλήσουν τους ενοίκους, αλλά και σε περίπτωση συμπλοκής με την αστυνομία, για να αντεπεξέλθουν. Στοιχεία, όπως ότι αφαίρεσαν τις κάρτες από τις κάμερες, αλλά άφησαν το κινητό τηλέφωνο δίπλα στον 32χρονο πιλότο, αποτελούν ένα ερώτημα».