Γλυκά Νερά: Οι μάρτυρες και τα πρόσωπα που επιστρατεύει ο πιλότος για να ελαφρύνει τη θέση του ενόψει της δίκης

Τι δήλωσε ο συνήγορός του

Σε λιγότερο από ένα μήνα αρχίζει η δίκη για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά και ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος θα προσπαθήσει να πείσει το δικαστήριο ότι το έγκλημα έγινε εν βρασμώ ψυχής για να του επιβληθεί μικρότερη ποινή

Ενδεικτικά είναι τα όσα είπε ο δικηγόρος του πιλότου, Αλ. Παπαϊωαννίδης, στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1: «Ουδέποτε υπήρχε η πρόθεση να δολοφονήσει την σύζυγό του και ούτε ήταν κάτι προσχεδιασμένο».

Για τους μάρτυρες που θα κληθούν από την μεριά του πιλότου, ο δικηγόρος του είπε ότι «πρώτα θα είναι φιλικά πρόσωπα τα οποία έχουν μία εικόνα σχετικά και με το ζευγάρι και με τον ευρύτερο κοινωνικό βίο και τη συμπεριφορά του ίδιου του κατηγορούμενου».

Ο δικηγόρος μίλησε για πρόσωπα από το συγγενικό και το φιλικό περιβάλλον, τα οποία δεν έχουν καταθέσει ακόμα για την πολύκροτη υπόθεση λέγοντας πως νομίζει ότι «θα είναι και καταλυτικές οι καταθέσεις τους σε επίπεδο ακροαματικής διαδικασίας».

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, στη δίκη, θα ακουστούν πράγματα και γεγονότα που δεν έχουν ακουστεί ενώ βασικό ρόλο αναμένεται να παίξουν δύο πρόσωπα – «κλειδιά»: Ο διορισμένος από τον πιλότο ιατροδικαστής και ένας τεχνικός σύμβουλος.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του πιλότου, υπάρχουν ευρήματα που είτε δεν έχουν αξιολογηθεί σωστά από τις αρχές μέχρι τώρα, είτε δεν έχουν εντοπιστεί καν από τις αρχές. Στόχος του Αναγνωστόπουλου είναι να μπορέσει να πείσει ότι δολοφόνησε την άτυχη Καρολάιν εν βρασμώ ψυχής.

Μεταξύ άλλων, στην εκπομπή προβλήθηκε και βίντεο, στο οποίο φαίνεται η άτυχη Καρολάιν, σε παιδική ηλικία, να παίζει σε παράσταση.

Πηγή: parapolitika.gr