Γλυκά Νερά: Ποιος άλλος γνώριζε εκτός από τον πιλότο την αλήθεια για την Καρολάιν;

Τι κι αν έχουν περάσει 111 ημέρες από το ειδεχθές έγκλημα των Γλυκών Νερών όπου η 20χρονη Καρολάιν, δολοφονήθηκε από τον σύζυγο της μπροστά στο μόλις τότε 11 μηνών κοριτσάκι τους η υπόθεση ακόμα ερευνάται προκειμένου να φωτιστούν πτυχές οι οποίες με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο μπορεί να κρατήθηκαν έως τώρα στο σκοτάδι.

Η υπόθεση πλέον βρίσκεται στα χέρια του αρμόδιου ανακριτή, ο οποίος “ξεσκονίζει” όλα τα στοιχεία που έχει στη διάθεση του, ενώ για κάθε κενό που ενδέχεται να δημιουργηθεί στην αλληλουχία των γεγονότων δεν αποκλείεται να ζητηθούν από τις αστυνομικές αρχές επιπλέον έρευνες.

Πριν από ένα μήνα η σύμβουλος ψυχικής υγείας Ελένη Μυλωνοπούλου που παρακολουθούσε την Καρολάιν είχε καταθέσει στις αρχές ότι είχε δεχτεί κάποια απειλητικά τηλεφωνήματα τα οποία όπως προέκυψε μέχρι στιγμής δεν είχαν σχέση με το στυγερό έγκλημα στη σοφίτα των Γλυκών Νερών.

Οι διωκτικές αρχές 37 ημέρες μετά τα ξημερώματα της 11 Μαΐου του 2020 όπου πραγματοποιήθηκε ένα από τα πιο άγρια εγκλήματα στα ελληνικά χρονικά, ταξίδεψαν έως την Αλόννησο και συνέλαβαν κατά τη διάρκεια του 40ημερου μνημόσυνου της Καρολάιν τον σύζυγο της. Ο 32χρονος πιλότος αμέσως μεταφέρθηκε στη ΓΑΔΑ, όπου και ομολόγησε την πράξη του. Ρωτήθηκε πολλές φορές εάν στο σκηνικό της δολοφονίας που έστησε είχε κάποιο συνεργό.

Ο ίδιος το αρνήθηκε, ενώ από τα στοιχεία που συγκέντρωσαν οι αστυνομικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών αλλά και των υπόλοιπων υπηρεσιών της ΕΛ.ΑΣ, δεν προέκυψε να υπάρχουν προς το παρόν ύποπτες τηλεφωνικές επικοινωνίες του καθ’ ομολογία δολοφόνου τόσο πριν όσο και μετά από την δολοφονία της Καρολάιν.

Αυτό που ερευνούν τώρα οι αρχές είναι εάν ο 32χρονος πιλότος εκμυστηρεύτηκε τα πραγματικά γεγονότα σε κάποια από τα συγγενικά του ή φιλικά του πρόσωπα. Αν δηλαδή τις 37 ημέρες που οι αστυνομικές αρχές προσπαθούσαν να δέσουν την υπόθεση και να αναγκάσουν τον 32χρονο να ομολογήσει, γνώριζε και κάποιος άλλος εκτός από τον ίδιο την αλήθεια.

Όπως και να έχει για τις αστυνομικές αρχές έχει κλείσει η υπόθεση, αφού πλέον οι έρευνες γίνονται από τον αρμόδιο ανακριτή. Μέχρι στιγμής η κύρια ανάκριση δεν έχει αναδείξει κάποια επιπλέον δεδομένα που χρήζουν επιπλέον διερεύνησης.

Πηγή: newsit.gr