Η ελληνική κοινωνία παραμένει συγκλονισμένη από την δολοφονία της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά από τον σύζυγο της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, ο οποίος θα απολογηθεί αύριο, Τρίτη, στον ανακριτή. 

Ο πιλότος δέχθηκε το πρώτο του επισκεπτήριο στον 7ο όροφο της ΓΑΔΑ, πλην των συνηγόρων του.

Τον 33χρονο πιλότο επισκέφθηκε το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου (19/6) ο αδελφός του, ο οποίος μέχρι και πριν από λίγες ώρες βρίσκονταν στην Αλόννησο στο πλάι της μητέρας της άτυχης 20χρονης.

Τι ζήτησε ο 32χρονος

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Φώτης Αναγνωστόπουλος τον επισκέφθηκε στο κελί του και του έφερε κάποια ρούχα και ένα βιβλίο, το οποίο του είχε ζητήσει ο ίδιος ο πιλότος: «Η προέλευση των πάντων», του γεωφυσικού David Bercovici.

Οι δύο τους δεν φαίνεται να είπαν πολλά. Άλλωστε ο χρόνος παραμονής του αδελφού του 33χρονου πιλότου ήταν περιορισμένος.

Ο ίδιος άνθρωπος είναι αυτός που από την πρώτη στιγμή έχει επικεντρωθεί στο μεγάλωμα της ανιψιάς του, της -μόλις ενός έτους- Λυδίας.

Ο συζυγοκτόνος παραμένει ψύχραιμος, λιγομίλητος ενώ διαβάζει τη δικογραφία του συνεχώς. Ρωτά για τα διαδικαστικά θέματα, μιλά μόνο με τους δικηγόρους του μέσω τηλεκάρτας, και εντύπωση προκαλεί η στάση της μητέρας και του πατέρα του. Παραμένουν σιωπηλοί, αποστασιοποιημένοι και δεν έχει γνωστοποιηθεί κάποια επικοινωνία με τον γιο τους.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι, οι ίδιοι παραμένουν σε σοκ και παίρνουν τον χρόνο τους προκειμένου να καταφέρουν να αντεπεξέλθουν στα δραματικά γεγονότα που εκτυλίσσονται μπροστά τους, με πρωταγωνιστή τον καθ΄ομολογίαν δολοφόνο, γιο τους.

Σε σοκ και οι δύο οικογένειε

Σοκαρισμένες για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά είναι, όπως είναι φυσικό, και οι δύο οικογένειες. Και η οικογένεια της άτυχης 20χρονης και του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου με τον αδελφό του να παίζει το δικό του ρόλο.

Η κίνηση του αδερφού, που συγκλονίζει

Ο αδελφός του 33χρονου πιλότου, Φώτης Αναγνωστόπουλος βρέθηκε από την αρχή κοντά στη μητέρα της 20χρονης Κάρολαιν, που δολοφονήθηκε βάναυσα από τον συζυγοκτόνο.

Ο Φώτης Αναγνωστόπουλος, αδερφός του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, είχε επιλέξει από την πρώτη στιγμή να βρίσκεται στο νησί που πενθεί για την απώλεια της νεαρής γυναίκας, την Αλόννησο, και στέκεται με στωικότητα στο πλευρό της μητέρας της Κάρολαιν.

Μάλιστα, μετά το τρισάγιο, ο αδερφός του 33χρονου δεν τον ακολούθησε στην Αθήνα, όπου μεταφέρθηκε από τις αστυνομικές αρχές εσπευσμένα για να απολογηθεί ως βασικός ύποπτος στη ΓΑΔΑ.

Πηγή: pronews.gr