Γλυκά Νερά-“Βόμβα” από τον δικηγόρο Θ. Χαρμάνη: «Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος δεν είναι πατέρας…»

«Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος δεν είναι πια πατέρας (…) είναι ένας ξένος άνθρωπος», δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας Κράουτς, Θανάσης Χαρμάνης, μιλώντας για τη δολοφονία στα Γλυκά Νερά και για τον πιλότο

Μία μέρα μετά τη συνέντευξη του πατέρα της Καρολάιν Κράουτς στη Daily Mail για τη δολοφονία της στα Γλυκά Νερά από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, ο δικηγόρος της οικογένειας επαναλαμβάνει τη στάση που κρατούν για την εγγονή τους, τη μικρή Λυδία.

«Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος δεν είναι πια πατέρας (…) είναι ένας ξένος άνθρωπος», δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας Κράουτς, Θανάσης Χαρμάνης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, και πρόσθεσε: «Με την απόφαση του πρώτου βαθμού αν ισχύσει και στο δεύτερο, τα χρονιά που θα εκτίσει ο Αναγνωστόπουλος είναι 19… Μετά την αποφυλάκισή του η Λυδία θα είναι 20 ετών, και τότε θα μπορεί να αποφασίσει μόνη της αν θα τον συναντήσει. Μέχρι τα 18 της, με απόφαση Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, η πατρική ταυτότητα έχει απολεσθεί, κατά συνέπεια δεν έχει καμιά σχέση, δεν είναι πατέρας» εξήγησε ο κ. Χαρμάνης.

Ο κ. Χαρμάνης, μάλιστα, αναφέρθηκε στα χρήματα που έδινε η οικογένεια της Καρολάιν στην 20χρονη. «Αυτοβούλως οι γονείς της Καρολάιν έδιναν 1.000 ευρώ τον μήνα για να ενισχύσουν το εισόδημα της οικογένειας και έδωσαν και 50.000 ευρώ για το οικόπεδο που αγοράστηκε στο όνομα του κ. Αναγνωστόπουλου. Η οικογένεια δεν ενδιαφέρεται για οικόπεδα και χρήματα, αλλά να μεγαλώσει η Λυδία σε ένα σωστό περιβάλλον η Λυδία».

Τι είπε ο πατέρας της Καρολάιν για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο

Ξεσπούν οι γονείς της Καρολάιν Κράουτς για τη δολοφονία του παιδιού τους από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο στη μεζονέτα τους στα Γλυκά Νερά. Μάλιστα, μιλώντας στη Daily Mail ο πατέρας της Καρολάιν Κράουτς δηλώνει: «Τώρα καταδικάστηκε σε μακροχρόνια κάθειρξη, αν και αυτό δεν πρόκειται να φέρει πίσω την όμορφη κόρη μου». Για να συμπληρώσει: «Μια μικρή παρηγοριά είναι ότι θα εκτίσει την ποινή του στις φυλακές Κορυδαλλού, τις πιο άθλιες, μπροστά στις οποίες οι φυλακές Μπέλμαρς στο Λονδίνο θυμίζουν το ξενοδοχείο Ritz. Θα είναι στις ίδιες φυλακές με άλλους δολοφόνους, αλλά και κάθε είδους διεστραμμένους. Οι καλοί του τρόποι και η καταγωγή του από μεσοαστική οικογένεια δεν θα τον βοηθήσουν σε αυτή την κατάμεστη με κατσαρίδες και αρουραίους τρύπα της κόλασης».

Πατέρας Καρολάιν Κράουτς: Θα φροντίσω ο Αναγνωστόπουλος να μην ξαναδεί την κόρη του

Η Λυδία, η κόρη της Καρολάιν Κράουτς και του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, είναι η μοναδική παρηγοριά για τον Ντέιβιντ Κράουτς και τη σύζυγό του, Σούζαν, που έχουν αναλάβει την επιμέλειά της και ζουν στην Αλόννησο. «Σύντομα η Λυδία θα είναι αρκετά μεγάλη για να πάει στο νηπιαγωγείο του νησιού, το ίδιο όπου πήγαινε και η μητέρα της. Ωστόσο, πριν γίνει αυτό, θα της δώσω το επώνυμο της Καρολάιν για να μην έχει πια καμία σχέση με τον δολοφόνο Αναγνωστόπουλο. Θα φροντίσω επίσης να μην ξαναδεί την κόρη του», ξεκαθαρίζει ο πατέρας της δολοφονημένης Καρολάιν.

Ωστόσο, η αλήθεια για τη δολοφονία της κόρης του από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο δεν μπορεί να ξεχαστεί και κάποια στιγμή ο πατέρας της Καρολάιν θα πρέπει να πει στην εγγονή του, όπως λέει, την αλήθεια για τον θάνατο της μητέρα της. «Κάποια μέρα η Λυδία θα ρωτήσει πού είναι η μητέρα της. Αυτή τη μέρα φοβάμαι. Πρέπει να γνωρίζει την αλήθεια και δεν πρόκειται τα μισόλογα να βοηθήσουν. Κάποια μέρα θα ανακαλύψει τη γυμνή αλήθεια κι είναι καλύτερο να τη μάθει ολόκληρη από τους παππούδες της που την αγαπούν παρά τμηματικά», αναφέρει ο ίδιος στη Daily Mail. Μάλιστα, ο ίδιος συμπληρώνει: «Όταν την βλέπω να τρέχει γύρω απ’ το σπίτι ταξιδεύω 20 χρόνια πίσω», λέει. «Ήταν η εποχή που η Καρολάιν άρχιζε να διεκδικεί την ανεξαρτησία της, ένα δυναμικό κοριτσάκι που γνώριζε πάντα τι ήθελε, αλλά ήταν τόσο γλυκιά. Η ομοιότητά τους είναι απίστευτη: Ενα όμορφο πρόσωπο με τα μεγαλύτερα μαύρα μάτια που έχω δει, που τα κληρονόμησε από τη μητέρα της, όπως κι η Καρολάιν από τη δική της.

Η Λυδία φλυαρεί ασταμάτητα. Κοιμάται στο παλιό δωμάτιο της Καρολάιν, στο κρεβάτι της μητέρα της, αλλά αρνείται να περάσει τις νύχτες μόνη της κι έτσι η γιαγιά της, Σούζαν, κοιμάται μαζί της. Η Σούζαν υποφέρει από κατάθλιψη και δεν μιλά καθόλου για τον θάνατο της Καρολάιν. Όλη της η προσοχή είναι στραμμένη στη φροντίδα της εγγονής της, το καθημερινό μπάνιο, η ώρα του φαγητού, οι συζητήσεις μαζί της είναι που την κρατούν στη ζωή. «Φοβάμαι ότι η Σούζαν που γνώριζα επί σχεδόν 30 χρόνια έχει χαθεί. Η Καρολάιν ήταν ό,τι σημαντικότερο στη ζωή της», επισημαίνει ο Ντέιβιντ.

«Ο Αναγνωστόπουλος άρπαζε τα χρήματα που στέλναμε στην Καρολάιν»

Πάντως, ο πατέρας της Καρολάιν είναι θυμωμένος με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο. Θυμωμένος γιατί, όπως αναφέρει στη συνέντευξή του, ο πιλότος της έπαιρνε τα χρήματα που της έστελναν οι γονείς της. «Φαίνεται ότι ο Μπάμπης δεν άφηνε την Καρολάιν να έχει χρήματα, ούτε για τροφή για τα κατοικίδια, ούτε καν χαρτζιλίκι. Τις σπάνιες φορές που συναντούσε φιλικά της πρόσωπα αναγκαζόταν να πάρει ταξί που οδηγούσε φίλος της για να μην αναγκαστεί να πληρώσει (…) Αυτό που με τρελαίνει είναι ότι μέχρι τη μέρα που δολοφονήθηκε της έστελνα 750 ευρώ το μήνα κι η Σούζαν άλλα 250 για να έχει λίγη ανεξαρτησία. Δεν δούλευε και θεωρούσαν ότι θα ήταν καλό να μην αναγκάζεται να ζητάει λεφτά από τον άνδρα της. Της πήρε ακόμη και τα 70.000 ευρώ που της στείλαμε με τη Σούζαν για να αγοράσει κάποιο οικόπεδο για να χτίσει σπίτι. Είμαι αποφασισμένος να τα ανακτήσω αυτά τα χρήματα, γιατί ανήκουν δικαιωματικά στη Λυδία», κάνει σαφές ο πατέρας της

Πηγή: reader.gr